Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Howling in the dark

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Howling in the dark op do feb 20, 2014 10:45 pm

Ruka

avatar
(Wist even geen betere titel)
(Mede dank aan Eileen en Inge die hebben meebedacht Razz)

Een stad waar de wolken de zon overheersen, waar genetische modificatie in optocht is. Zowel om mensen onsterfelijk te maken (Dit natuurlijk nooit helemaal zou lukken. Maar wel dat ze genezen van verwondingen.), als om fetisj mutanten te creëren.
Zo proberen ze dan ook het kweken op mensen, het doorkweken van zenuwstelsels die meer aan kunnen en zichzelf helen. Maar dit doen ze niet zonder wat hulp van hun gevangenen.
Vampiers, weerwolven en misschien zelfs centaurs. Je bent hier niet veilig, eigenlijk ben je nergens veilig. Ze zoeken je namelijk, als je teveel opvalt dan hebben ze je nodig. Het is namelijk nogal moeilijk om dierlijk DNA te mengen met menselijk DNA. Dus gaan ze het proberen met andere wezens. Net zoals het maken van onsterfelijke mensen, natuurlijk kunnen ze vampiers nemen, maar die kunnen niet voortplanten en hebben bloed nodig. Ze hebben onderdanen nodig en soldaten, geen losgeslagen vleeseters. Dus ze ontdoen hen van de ruggengraat, hopend dat deze sterk genoeg is. Maar ook de nieren en alle andere dingen. Zo blijven ze testen en zelfs al heb je de kracht om vuur te sturen, je bent niet veilig als je iets kan en anders bent als de rest.
Maar waarom komen mensen met magie dan naar deze stad? Dat kan meerdere redenen hebben, aangezien het een oud gebied is, kan het zijn dat je wat zoekt. Het blijkt dat als je er eenmaal bent, je niet snel weggaat. Alsof er een onzichtbare barrière is. Daarbij weten de mensen van buitenaf het vaak niet eens en kan het zijn dat ze komen zonder te weten wat er precies gaande is.
Dus als je veel geld hebt en je kent de juiste mensen, dan kan het zijn dat je er nog perfect uitziet. Als je een hand kwijt bent, kunnen ze deze er misschien makkelijk weer aan zetten.
Maar voor als je niet veel geld hebt is er een oplossing, een minder mooie en het werkt ook niet bij alles. Maar er is een mogelijkheid om mechanische ledenmaten te krijgen. Misschien dat sommige organen ook nog lukken.

Er zijn drie 'levels' in deze stad.
je hebt The above, waar alles er behoorlijk normaal, maar soms onplezierig aan toe gaat.
The underground, waar de verdachtere zaken zich afspelen en waar de subhumans zijn en vaak ook de maffia
The below, waar bijna niemand wat vanaf weet. Maar het is de locatie van een ondergronds complex, gespecialiseerd in het maken van 'perfecte' mensen of mutanten.

Om tussen de twee levels te reizen, doe je met een trein. Hoe je bij the below komt is nog maar een vraag.

Het jaarlijkse event, The below laat wel eens van zich horen. Ze geven geen specifieke naam, geen rede waarom ze het doen. Het is misschien zelfs meer voor hun plezier, dat ze iets te doen hebben met de dingen die ze doen. Er verdwijnen wel eens mensen, misschien dat ze niet betaald hebben of interessant zijn. Maar die worden in een spel gegooid. Wie er als laatste overblijft is de winnaar en komt op vrije voeten. Niemand kan iets anders kijken als dat, totdat er een iemand over blijft. Wat er met diegene gebeurt? Ze zeggen dat deze vrij komen, maar daar word vaak ook nog over gespeculeerd. Het is dus de bedoeling dat ze elkaar vermoorden, of je word natuurlijk vermoord door de gekke dingen die hun erin gooien. Maar het is wel de bedoeling dat er een iemand over blijft.

Sommige doden worden terug tot leven geroepen, dit enkel om het spel wat leuks bij te zetten. Ze maken er zombies van, anders kunnen ze niks anders met die mensen. Daarbij zorgt het voor iets spannends in het spel. Verder veranderd het ieder jaar wat er nogmeer bij zit en soms blijkt het ook door iemand anders georganiseerd te worden. Wie er op dat moment zin in heeft. Soms is het zelfs twee keer in een jaar en het is wel eens voorgekomen dat het vier keer in een jaar is. Het is maar net hoeveel geld iemand erin stopt.
Soms mogen mensen elkaar zelfs aangeven die mee moeten doen en een rede geven. Zoals gezegd, het is altijd verschillend en is het maar zo wat diegene leuk vind.


(Anders kan hij ook iets minder worden hoor, zoals eigenlijk het oorspronkelijke idee Razz)

2 Re: Howling in the dark op vr feb 21, 2014 3:52 pm

Izzy

avatar
Heb het even globaal gelezen, sounds nice.

HOE HEET INGE HIER THO
INGEE

3 Re: Howling in the dark op vr feb 21, 2014 8:25 pm

Broodje Anthropoidea

avatar
"Notice me, senpai!"
Keuwl c:

*doet me denken aan Lizard van Marvel, die probeert zijn arm terug te laten groeien d.m.v. hagedissen-DNA, verloopt niet al te soepel*

Krijgt dit verhaal een apart hoekje in hgrpgf? (oké, das dus echt geen blijvertje. Klinkt alsof iemand stikt in een stuiterbal.)

Ohja, wat zijn fetisj mutanten? Wiki helpt niet heul erg mee.

dit kreeg ik van wiki:
(Hoe in godsnaam worden mensen opgewonden door zo veel mogelijk sneakers op hun hoofd te leggen? Heh?!
"In landen als Frankrijk en Duitsland worden er onder andere party's en bijeenkomsten georganiseerd waar deze fetisj centraal staat. Maar ook in Vlaanderen en Nederland bestaat er een scene van sneakerfetisjisten.
De sneakerfetisjist raakt opgewonden wanneer hij - in gedachten, via allerlei media, of in het echt - geconfronteerd wordt met het beeld van sneakers. Er bestaat dan ook veel pornografie specifiek gericht op deze fetisj." Whuut?
Ik wist niet eens dat zoiets bestond...
Voor details: http://nl.wikipedia.org/wiki/Sneakerfetisjisme -staat ook beschreven wat mannen er mee doen, met die sneakers-)

Anyway... Ik vroeg me dus af wat dat precies waren.

4 Re: Howling in the dark op zo feb 23, 2014 4:25 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Inge loopt hier niet rond. ;c

Maar cuwl o3o Leuk idee. Als je wil kunnen we hier een apart kopje voor maken? Wink

5 Re: Howling in the dark op zo feb 23, 2014 6:29 pm

Izzy

avatar
Naw..

Well, le me joint. :3

6 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:03 pm

Ruka

avatar
Awh hi Razz
Oops sorry voor late reactie fetisj mutanten:

https://i.imgur.com/dDmNdo3.jpg

https://i.imgur.com/0bzICyB.jpg

Eigenlijk dus gewoon de 'kinderen' (zo rond de 14 jaar. Tenzij ze natuurlijk volwassen zijn Razz) Die een mutatie hebben zoals hoorns, oren, vleugels of staarten. Die ze gebruiken voor in de prostitutie. Sommige vinden dat blijkbaar erg leuk en betalen meer voor dit soort mutanten en de pooiers moeten daar ook veel voor neerleggen en zijn bij sommige geliefd. Razz

(Zo duidelijk? Ik ben namelijk erg slecht in uitleggen. X3)

7 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:17 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Lol. De eerste afbeelding is net Zelda. <3

8 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:26 pm

Ruka

avatar
Haha, dat is ze niet Razz

Wat word er bedoelt met een eigen kopje? eigenlijk? Razz

9 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:31 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Een categorie? Een subcategorie bedoel ik. Dat je hem hier gewoon kan openen. Dat je een apart gedeelte op het forum krijgt c;

10 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:35 pm

Ruka

avatar
Aaawh, zoals walking dead enzo? Smile
Of ik ben een beetje dom bezig Razz

11 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 5:37 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Euhm, niet helemaal. Nog iets groters. Zoals je een kopje met General hebt. Zodat je echt genoeg de ruimte hebt, zegmaar Wink

12 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 6:05 pm

Ruka

avatar
Oew, dus een erg grote ervan maken? Razz
Dus met meerdere kopjes enzo en dat je niet enkel een topic hebt en dus beetje half hh achtig? X3

13 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 7:22 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Jij snapt 'm. (;

14 Re: Howling in the dark op di feb 25, 2014 7:34 pm

Ruka

avatar
Duurde even, maar dan heb je ook wat! Razz

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum