Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Another

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Another op ma maa 10, 2014 11:10 am

Draemanis

avatar
Senpai
Bevat spoilers van de gelijknamige anime 'Another'!
Schaamteloos van een andere site gejat. I don't even caaare.

Je komt in het laatste leerjaar van je school te zitten. Eindelijk. Het laatste jaar, je examenjaar. Maar helaas kom jij dit jaar in de 'C' klas te zitten, de klas waar zogezegd een 'vloek' op rust. Je weet er niet het fijne vanaf, enkel wat roddels zijn er rondgegaan en je hebt geen idee wat het allemaal inhoudt. Of je het allemaal wel geloofd is zelfs nog een hele goede.

De vloek:
27 jaar geleden is er iemand gestorven in klas 3 van het laatste leerjaar. Iemand met de naam 'Misaki'. Maar op het einde zat hij er nog, op het einde zei de gehele klas dat Misaki wél aanwezig was. Het gekke: op de foto van de klas staat Misaki ook, terwijl hij toch echt.. overleden was op dat moment.
De klas 3 van elk jaar heeft het geval dat er een man teveel blijkt te zijn. Er komt altijd één tafeltje tekort en op deze manier weten ze dat de vloek ook dit jaar geactiveerd is. Er is maar een manier om aan de vloek te ontkomen: erachter komen wie de extra persoon is en deze te doden of een persoon negeren. Een persoon negeren heeft 50% kans op slagen.
Side-effects van deze vloek? Elke maand sterft er een leerling of een familielid van de leerling.

De extra persoon:
De extra persoon is een leerling die al dood is. (waarschijnlijk gestorven toen deze al eerder in de 3de klas zat of gestorven toen zijn of haar broer/zus in de 3de klas zat) Deze persoon is al overleden maar is nu dus weer tot leven geroepen. Als extra persoon heb je wel de taak om wat los te laten en HELE KLEINE hints te geven, maar houdt deze klein. Deze extra persoon kan zich NIETS herinneren over zijn eigen dood, er is gekloot in het geheugen van de familie en de persoon.
Lijsten van voorafgaande jaren terugkijken heeft geen zin, deze worden net als het geheugen gemodificeerd waardoor het niet meer traceerbaar is of iemand al is overleden. Het volgende jaar wordt de lijst naar zijn oorspronkelijke staat hersteld.

Jouw rol:
Jullie moeten er als leerling achter zien te komen wie de 'extra' persoon is en jullie moeten een leerling negeren om te voorkomen dat de vloek geactiveerd wordt. Maar misschien is het al te laat...

Lijstje:
Naam:
Geslacht:
Leeftijd: 16 of 17
Uiterlijk:
Karakter:
Familie:
Overig:

Rollen:

~ klassenvoorzitter: bezet door Marzia
~ extra persoon die al dood is: stuur een pb naar Marzia

Extra en 'regels':
~ Je kan overlijden in deze RP.
~ Er is een extra persoon, enkel Marzia én de persoon om wie het gaat weet dit.
~ Speel minimaal twee leerlingen.
~ Je reacties mogen kort zijn, maar niet korter dan vijf regels.

Spelers:

Marzia
&
Naam: Miyako Kobashi & Tomoya Iwakami
Leeftijd: 16  & 17
Geslacht: Vrouwelijk & Mannelijk
Uiterlijk: zie bovenaan
Karakter: moet nog getypt worden
Familie: moet nog getypt worden
Overig: Klassenvoorzitster & -

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum