Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Regelement

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Regelement op wo jan 15, 2014 4:56 pm

Draemanis

avatar
Senpai
.:: G E N E R A L ::.
- 18 + taal en pornografische spullen zijn niet toegestaan. *
- Kwetsende en haatdragende tekst wordt niet getolereerd.
- Ruziën mag, ruzie is goed voor een mens. Maar zodra een ruzie te lang door blijft sudderen en er geen verandering komt in de situatie en men enkel met modder naar elkaar blijft gooien, is dit verboden.
- Respect is belangrijk om te krijgen, geef het dus ook!
- Spammen is bloed-irritant en het is dan ook ten strengste verboden!
- Reclame maken kan nuttig en efficiënt zijn, stuur een PM naar Marzia voor toestemming.
- Probeer je post bij het juiste onderdeel te zetten, dit scheelt de moderators weer werk en houdt het forum overzichtelijk.

.:: R P G ::.
- Aan elke RPG die wordt aangemaakt, tenzij er iets anders in het forum staat.
- Er is geen limiet aan het aantal RPG's waaraan je deel kan nemen, maar houdt het voor jezelf overzichtelijk.
- Je mag een ORPG maken (een RPG met van tevoren besproken personen) maar zodra dit er teveel worden, kan er besloten worden dat dit niet meer mag.
- Seksueel getinte berichten zijn toegestaan, mits ze ergens op slaan en het niet het doel van het topic is. (Seksueel getinte topics worden eerder toegestaan bij 'Drama' en 'Slice of Life')
- Mensen weigeren van je RPG is niet toegestaan, tenzij het een ORPG is.
- Schokkende scenes mogen in het 18 + gebied. Dit om de jongere gebruikers te beschermen en mensen niet te confronteren met schokkende dingen. (Hou bij het schrijven van een bericht in topics buiten het 18 + gebied in je hoofd dat het wel zo vriendelijk is als een twaalfjarige het kan lezen zonder dat diegene helemaal over zijn toeren raakt. Als je je aan die richtlijnen houdt, zit je wel goed.)
-  In het 18 + gedeelte mag je alle regels aan je laars lappen wat betreft de RPG en hoeft jouw taalgebruik en de scenes niet geschikt te zijn voor een twaalfjarige. Hier kun je losgaan. Vindt een moderator dat je toch te ver gaat, dan zal deze je een berichtje sturen of het desbetreffende bericht aanpassen zodat deze wel ermee door kan.
- One-liners zijn niet toegestaan in het RPG-gedeelte. Elk bericht dient minimaal 5 regels te tellen.
- Quick-RP's zijn RPG's waar een reactie tussen de 5 en 10 regels telt om zo het tempo hoog te houden. Gelieve dit in de titel te zetten.
- Het wordt aangeraden om in de derde persoon, verleden tijd te typen. Dit is niet verplicht maar leest wel makkelijker.
- De characterdump is om voor jou, als persoon, je personage's neer te zetten, dus niet om de karakters van een speciafieke RP neer te zetten.

*enkel in het 18 + gedeelte van de RPG is het toegestaan om seksueel getinte berichten en 'shockerende' scenes te beschrijven. Om het 18 + gedeelte te kunnen bezoeken moet je lid zijn van deze groep. De groepsmoderator kan om wat voor reden dan ook besluiten om je aanvraag te weigeren, mocht dit het geval zijn stuur dan een PM naar Marzia en vraag haar voor meer informatie.

.:: O N D E R S C H R I F T  &&  A V A T A R ::.
- Je avatar mag niet breder zijn dan 150 px en niet hoger zijn dan 200 px
- Plaatje van onderschrift mag de pagina niet in de breedte uitrekken en mag niet hoger zijn dan 150 px
- In je onderschrift mag geen reclame staan voor andere forums/websites. Staat deze er wel in wordt dit zonder te melden verwijderd. Ook hier geldt: vraag toestemming voor reclame in je onderschrift aan Marzia.

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum