Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Sisters from another mister

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 40]

1 Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 9:37 am

Moonlight

avatar
(Ik ben pas net nieuw hier dus als dit topic niet goed staat mag je het verplaatsen)


Dit rpg gaat over een groep vriendinnen uit omstreken Leeuwarden die elkaar al hun hele leven kennen. Ze zijn zo close dat het haast "echte" zusje zijn.
Ze zijn onafhankelijk! Niemand zou ze ook zonder elkaar kunnen voorstellen. Vanaf de peuterklas zaten ze al bij elkaar op de groep, deden ze aan de zelfde sporten, deelde de zelfde hobby's en interesses. Zelfs nu ze van school zijn en studeren zitten ze nog op de zelfde universiteit in Leeuwarden (school). Sommige zitten bij elkaar in de klas maar de meeste volgen toch een andere opleiding.
Maar dat houdt ze niet tegen om nog steeds vriendinnen door dik en dun te zijn.

*Rollen*

Meisjes:
-Amberley Peeters (20): Moonlight
-Roselyn Lancaster (20): Kirst122
-Marzia za (21): Marzia

Jongens (vriendjes):
-Gabriel Steward (21): Moonlight
-Thomas Bronkhorst (21): Kirst122

*Regels*

-De algemene regels!
-Post niet te veel op elkaar in!
-Hou het oké! (je weet wat ik bedoel)
-Speel met elkaar en niet tegen elkaar!
-Hou je aan het verhaallijn en je personage!
-Speel niet te snel! Hou het volgbaar!
-Je mag 3 jongens en 3 meisjes!
-HAVE FUN!

Je hoeft van te voren geen PB te sturen voor je rolaanvraag. Iedereen is welkom! Gewoon ff je KK plaatsen in het topic wat ik daar voor heb aangemaakt en dan kan je posten.
---------------------------------------------------------------------------
We beginnen op een vrije woensdagmiddag. Het schooljaar is al een maandje bezig. Ze hebben met ze alle afgesproken in het park om te picknicken.
---------------------------------------------------------------------------

Karakters:
Moonlight
Naam: Amberley Lila Peeters
Bijnaam: Amber, Am
Leeftijd: 20
Uiterlijk: lang bruin haar, heldere bruine ogen, getinte huidskleur, waar Amberley op de werk heel perfectionistisch is, is ze met kleding een sloddervosje. Het is heel simpel. Alleen op feestjes en met uitgaan pakt ze uit met een jurkje, sieraden, hakken en make-up.
Innerlijk: liefdevol, vriendelijk, gezellig, beleefd, behulpzaam, zorgzaam,  perfectionistisch, georganiseerd, koppig, doorzetter, angsthaast, nieuwsgierig, kan niet stil zitten.
Familie: Amberley is toen ze een jaar was geadopteerd door de Ria en Piet Peeters vanuit India.
Ook haar broer Denzell (Afrika) en broertje Kenji (Japan) zijn geadopteerd.
Woonverblijf: Met de ouders en broetjes in Drachten. Ze in de zomer  van Leeuwarden naar Drachten verhuisd.
Geschiedenis: Amberley en haar broertjes zijn geadopteerd. Ria en Piet konden namelijk geen kinderen krijgen. Amberley heeft altijd geweten dat ze geadopteerd is. Echter is er niks bekend over haar biologische ouders. Amberley wilt ze graag gaan zoeken maar als het puntje bij paaltje zou komen zou ze niet meer durven. Amberley was vroeger vrij stilletjes en teruggetrokken. Haar vriendinentjes moesten haar er echt bij betrekken. Later bloeide ze meer op.
Amberley deed aan ballet en later ook aan andere danssoorten. Ze danst nu nog steeds. Op de middelbare koos ze in eerste instantie niet voor dans maar besloot uiteindelijk toch voor zorg te gaan.
Mocht het met dans niet lukken dan had ze een alternatief. Daarom studeert ze nu ook pabo.
Interesses: dansen, lezen, schilderen.
Studie: pabo
Relatie: single, krijgt een relatie met Thomas
Overig:/
Avatar: Klik

Naam: Austin Gabriel Steward (roepnaam: Gabriel)
Bijnaam: /
Leeftijd: 21, bijna 22
Uiterlijk: kort warrig zwart haar, groene katachtige ogen, getinte huidskleur, gespierd.
Meestal kom je hem tegen in danskleren (joggingbroek, shirt) in ze vrije tijd draagt die spijkerbroeken en overhemden
Innerlijk: doorzetter, avontuurlijk, beschermend, sportief, nieuwsgierig, staat altijd voor je klaar, druk, grappenmaker.
Familie: Gabriel is  enigst kind. Zijn moeder Gabriëlla is Mollusk , zijn vader Austin Engelsman.
Zijn vader werkt op zee en zijn moeder is huisvrouw.
Woonverblijf: Hij woont op kamers in het centrum van Leeuwarden
Geschiedenis: Gabriel groeide op als enigst kind waardoor die veel warmte en liefde meekreeg van huis uit en erg werd verwend. Door zijn moeder althans, zijn vader was vaak op zee. Ook al voedde zijn moeder hem eigenlijk alleen op, Gabriel heeft niet het idee gehad dat hij af en toe en vader figuur miste. Gabriel was een opdondertje in zijn jeugd. Kattenkwaad uithalen en kattenkwaad uithalen. Met zijn grote groene ogen wist hij zich vaak uit onder situaties uit te komen. Zo kwam die ook zij middelbare school periode door met zijn hakken over de sloot. Maar hij heeft het gehaald en kon toen eindelijk gaan doen wat die wilde. De dansopleiding! Gabriel danst al zijn hele leve op hoog niveau. Hiphop en Street Dance.  Hij kon volgens zijn moeder eerder dansen dan lopen.
Interesses: Dans! (hiphop, street dance) wandelen met Lucy, koken, sporten (fitness)
Studie: Dansopleiding
Relatie Single, maar sluit de liefde zeker niet uit
Krijgt uiteindelijk een relatie met Roselyn
Overig: Heeft een labrador, Lucy
Avatar: Klik

Kirst122
Naam: Roselyn Lancaster
Bijnaam: Rose of Lyn
Leeftijd: 20 (23-01-1994)
Uiterlijk: Lang donkerblond haar en bruine ogen. Ze heeft een getinte huidskleur. Roselyn houdt van kleding en vindt het heerlijk om verschillende kledingstijlen te hebben. De ene keer draagt ze vrij stoere kleren en de andere keer draagt ze weer echte meisjeskleding. Ze loopt het liefst rond in een spijkerbroek met een leuk topje er onder. Haar favoriete schoenen zijn haar geliefde knal roze Vanz. Ze is dol op die schoenen. Ook spaart ze schoenen, het liefste Vanz, Timberlands of Converse. Ze draagt graag felle kleuren, zowel qua kleding als schoenen maar ze vindt het ook heerlijk om eens wat donkere kleren aan te doen.
Innerlijk: Roselyn is een vrolijk meisje dat positief in het leven staat. Haar motto is: Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen. En dat doet ze ook ondanks dat ze tegenslagen heeft gehad in haar leven. Ze is heel open naar vrienden toe, naar vreemden is ze wat terughoudender, ze moet je echt eerst observeren wilt ze je vertrouwen. Ze helpt graag vrienden in nood en is goed in het problemen van andere aan horen. Ze luistert het liefst naar je dan dat ze zichzelf helemaal bloot moet stellen.
Familie: Richard Lancaster (vader), Monique Lancaster (moeder), Evelyn (zus), Jocelyn (zus), Flynt (broertje)
Geschiedenis: Roselyn is geboren in Bristol, stad in de buurt van Londen. Ze heeft daar tot haar 3e gewoond. Maar omdat haar vader weigert Nederlands te spreken omdat Engels gewoon zijn moedertaal moest ze wel Engels blijven spreken. Haar moeder is Nederlands en daar spreekt ze Nederlands tegen. Ze is dus tweetalig opgevoed. Als kind is ze gevallen met haar fiets, haar voet kwam tussen de spaken. Roselyn is geopereerd geweest aan haar voet en loopt daardoor een stuk langzamer dan de rest. Ze heeft er af en toe nog pijn aan, maar ze laat dat niet altijd merken. Ze wilt geen medelijden, ze houdt zich keurig aan haar motto.
Interesses: Roselyn houdt heel erg van kleding maken. Als kind heeft haar oma dat aan haar geleerd en sindsdien is ze bezig met kleding maken. Thuis heeft ze een eigen atelier en ze is bezig met haar eigen kledinglijn. Ze maakt regelmatig kleding voor haar vriendinnen. Ze houdt erg veel van gitaar en piano spelen, ze heeft een goede zangstem en zingt vaak tijdens het spelen. Ook houdt ze erg veel van lezen, ze neemt overal wel een boek mee naar toe, dat voelt voor haar prettig. Ze kan niet zonder haar boeken. Haar favoriete boeken zijn The Fault in Our Stars en Lord of the Rings. Ze leest alleen maar Engelse boeken, omdat ze een hekel heeft aan de Nederlandse vertaling.
Studie Creatieve Therapie
Relatie: Ze is Happy Single, ooit vindt ze de ware.
Krijgt uiteindelijk een relatie met Gabriel
Overig: Ze werkt in de Boekenwinkel van haar ouders.
Avatar: Klik

Marzia
Naam: Marzia ikhebgeencreatieveideëenvooreenachternaam
Bijnaam: -
Leeftijd: 21
Uiterlijk: zie avatar x]
Innerlijk: Ietwat verlegen, vriendelijk, lief. Houdt zich op de achtergrond, passief.
Familie: Enigskind.
Woonverblijf: Ergens met haar ouders in Drachten.
Geschiedenis: Marzia heeft niet zo'n bijster interessante geschiedenis.
Interesses: Schrijven, lezen, fotograferen.
Studie: pabo
Relatie: /
Overig:/
Avatar: zie avatar x

Kirst122
Naam: Thomas Bronkhorst
Bijnaam: Thom
Leeftijd: 21
Uiterlijk: Kort bruin haar en bruine ogen. Zijn ogen lachen altijd mee als hij lacht. Hij is licht getint en draagt veel truien of t-shirts. Hij is ook erg van de spijkerbroeken en draagt graag Timberlands.
Innerlijk: Thomas is een rustige vrolijke jongen. Hij staat rustig in het leven en observeert alles voordat hij echt een mening vormt. Hij blijft altijd neutraal in ruzie's, hij houdt persoonlijk niet van ruzies. Hij beschermt je als dat nodig en kan goed geheimen bewaren.
Familie: Paul Bronkhorst (vader+), Lidewij (moeder), Anna (zus), Sjoerd (broer)
Woonverblijf: Hij woont op kamers in het centrum van Leeuwarden
Geschiedenis: Thomas is geboren in de stad Utrecht. Zijn vader raakte tijdens een storm met zijn auto te water en heeft het niet overleefd. Thomas was toen 6 jaar oud. Zijn moeder wilde graag weg uit het huis waar ze met haar man en kinderen oud in wilde worden. Daarom zijn ze naar Drachten verhuisd. Thomas mist zijn vader best wel, vooral nu hij ouder is merkt hij dat hij een vaderfiguur gemist heeft. Zijn moeder is ook nooit hertrouwd geweest. Toen Thomas 18 was studeerde hij af van het VWO is hij naar het conservatorium in Leeuwarden gegaan. Hij wilde graag meer ruimte voor zichzelf en ging daarom op kamers.
Studie: Conservatorium
Relatie: Hij krijgt een relatie met Amberley
Overig: Thomas leeft voor muziek. Hij kan er niet zonder mee. Overal neemt hij zijn gitaar mee. Hij tekent ook graag, het liefst tekent hij portretten.
Avatar: KlikLaatst aangepast door Moonlight op zo jun 29, 2014 6:44 pm; in totaal 8 keer bewerkt

2 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 10:39 am

Moonlight

avatar
Amberley Peeters

Amberley slenterde door het park. Ze was vroeg, maar ze was altijd te vroeg. Overal op tijd zijn was iets wat ze strak naar kwam. Ze ging op zoek naar een geschikt plekje voor de picknick. Ze had hier afgesproken met de vriendinnen. Sommige had ze al een tijdje niet gezien door de drukke studentenleven, dus was ze blij dat ze eindelijk konden bijpraten. Ze haalde het meegenomen eten uit de tas en zette het op de picknicktafel. Voor de zekerheid stuurde ze daarna een smsje naar de vrienden met een beschrijving van de plek waar ze zat, zodat ze niet hoefde te zoeken. Het park was niet heel groot, maar toch. Omdat ze wist dat ze te vroeg zou zijn had ze de leerboek meegenomen. Kon ze nog iets leren voor de vrienden kwamen want daar zou de rest van de dag weinig van komen.

3 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 11:54 am

Kirst122

avatar
Roselyn Lancaster
Ze keek op haar horloge. Ze was klaar met werken dus ze pakte haar tas uit haar kluisje van de koffiekamer en liep de winkel weer in. Haar moeder was bij haar oma dus haar vader en haar zus Jocelyn stonden in de winkel. "Bye Dad." Zei ze en ze gaf haar vader een kus. "Enjoy yourself darling." Roselyn knikte, ze gaf haar zus nog een knuffel en liep de winkel uit. Ze stapte wat moeizaam op haar fiets en reed richting het park waar ze afgesproken hadden. Ze zette haar fiets in de fietsenstalling en liep het park in. Ze liep naar de plek waar Amberley had geappt waar ze zat. Toen ze daar aan kwam gaf ze haar vriendin een knuffel. "Hey Amber. Lang niet meer gezien." En ze ging moeizaam naast haar zitten. Ze haalde een hand door haar haar en glimlachte. "Hoe gaat het met je?"

4 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 12:02 pm

Moonlight

avatar
Amberley Peeters

Amberley was in de boek verzonken toen ze iemand haar naam hoorde noemde en twee armen om zich heen voelde slaan. Ze klapte de boek dicht. "Haay! Zeker weten! Veelte lang." Ze omhelsde de vriendin even en ruimde toen de boek op in de tas. "Ja, goed. Druk, druk, druk! School neemt alle tijd in beslag. Ik heb vrijdag een toets dus ik was nog even aan het leren. Maar hoe is het met jou? Ook alles goed? Hoe gaat het met je studie en alles?"

5 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 12:06 pm

Kirst122

avatar
Roselyn Lancaster
Roselyn glimlachte en luisterde naar haar vriendin. "Een belangrijke toets?" Vroeg ze en ze hoorde de vraag. "Ook druk, ben al begonnen met stage lopen drie dagen in de week. Maar het is erg leuk om te doen. Ik ben de drama weg in geslagen toen in het 1e jaar en ik heb daar absoluut geen spijt van gehad. En ik ben druk bezig met een kledinglijn ontwikkelen maar omdat het nieuwe seizoen geopend is voor de boekwinkel van mijn ouders heb ik bijna geen tijd gehad om kleding te maken. En Evelyn gaat binnenkort ook nog trouwen dus druk druk druk. Maar wel leuk druk." Ze glimlachte en legde haar tas op het tafeltje. Ze voelde hoe haar leesboek op en neer ging en ze glimlachte flauwtjes. "Loop jij al stage trouwens of is dat later in het jaar?"

6 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 12:12 pm

Moonlight

avatar
Amberley Peeters

Amberley schudde de hoofd. "Tussentijdse toets voor het grote proefwerk volgende week." Amberley luisterde naar het verhaal van Roselyn terwijl ze wat te drinken voor zichzelf inschonk. "Jij ook?', vroeg ze aan het meisje naast zich. "Leuk! Ik wil ook zo graag op stage maar wij gaan pas in Februari. Het tweede half jaar van de eerste." "Ja dat had je verteld. Ah, dat is wel jammer. Hopelijk krijg je er nog tijd voor. Om jou kleding straks is de winkels te zien liggen lijkt me wel heel gaaf.
Feliciteer je zus van me met der verloving. Gaaf dat ze gaat trouwen." Ze vond het fijn om bij te kletsen met Roselyn.

7 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 12:32 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
"Oew spannend hopelijk gaat het goed." Ze knikte toen Amberley haar om drinken vroeg. "Dan pas? Dat is wel heel laat. Maar goed hopelijk kom je op een leuke school en in een leuke groep. Sommige groepen zijn echt niet leuk om te doen." Ze luisterde verder en knikte. "Ach werk moet gebeuren. Mijn vader wilt dat er zoveel mogelijk mensen in de winkel staan. Aangezien de winkel uit drie verdiepingen bestaat wilt hij op elke afdeling twee mensen hebben. Dus ja ik moet wel werken in het weekend en op donderdag avond." Ze glimlachte en knikte. "Zou ik doen. Jij mag ook komen trouwens. Tis op zaterdag over twee weken. Ik moet nog een jurk kopen voor haar bruiloft. Ik ben een van haar getuigen samen met Jocelyn. Maar ik heb nog geen jurk. Lijkt het je leuk om daarvoor samen te gaan shoppen?"

8 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 12:41 pm

Moonlight

avatar
Amberley Peeters

Amberley knikte. "Komt goed. Ik heb goed geleerd en weet al veel. Maar bedankt voor het succes wensen." Amberley knikte nogmaals maar dit keer wat teleurgestelde. "Ja... Ik heb al een stage, dus dat weet ik al. Zelf begin van het jaar geregeld. Ik ga de kleuterklas doen van basisschool in De Regenboog bij ons in Drachten. Kijk er erg naar uit. Het moet een erg leuke klas zijn." Amberley luisterde weer naar Roselyn. 'Ja, werk moet ook gebeuren. Maar zo verdien je weer lekker bij. Ik moet ook maar eens opzoek naar werk tussen school, schoolwerk en dansen door." Amberley glimlachte. "Leuk! Ik kom graag. Uhh..." Ze zocht snel in de agenda. "Dan heb ik niks te doen, ik ben van de party en we gaan zeker weten wel shoppen voor de bruiloft. Ik kan niet in me spijkerbroek komen.' Ze grijnsde even en noteerde de bruiloft meteen in de agenda.

9 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 5:53 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Naam: Marzia ikhebgeencreatieveideëenvooreenachternaam
Bijnaam: -
Leeftijd: 21
Uiterlijk: zie avatar x]
Innerlijk: Ietwat verlegen, vriendelijk, lief. Houdt zich op de achtergrond, passief.
Familie: Enigskind.
Woonverblijf: Ergens met haar ouders in Drachten.
Geschiedenis: Marzia heeft niet zo'n bijster interessante geschiedenis.
Interesses: Schrijven, lezen, fotograferen.
Studie: pabo
Relatie: /
Overig:/
Avatar: zie avatar x]

10 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 6:38 pm

Kirst122

avatar
Naam: Thomas Bronkhorst
Bijnaam: Thom
Leeftijd: 21
Uiterlijk: Kort bruin haar en bruine ogen. Zijn ogen lachen altijd mee als hij lacht. Hij is licht getint en draagt veel truien of t-shirts. Hij is ook erg van de spijkerbroeken en draagt graag Timberlands.
Innerlijk: Thomas is een rustige vrolijke jongen. Hij staat rustig in het leven en observeert alles voordat hij echt een mening vormt. Hij blijft altijd neutraal in ruzie's, hij houdt persoonlijk niet van ruzies. Hij beschermt je als dat nodig en kan goed geheimen bewaren.
Familie: Paul Bronkhorst (vader+), Lidewij (moeder), Anna (zus), Sjoerd (broer)
Woonverblijf: Hij woont op kamers in het centrum van Leeuwarden
Geschiedenis: Thomas is geboren in de stad Utrecht. Zijn vader raakte tijdens een storm met zijn auto te water en heeft het niet overleefd. Thomas was toen 6 jaar oud. Zijn moeder wilde graag weg uit het huis waar ze met haar man en kinderen oud in wilde worden. Daarom zijn ze naar Drachten verhuisd. Thomas mist zijn vader best wel, vooral nu hij ouder is merkt hij dat hij een vaderfiguur gemist heeft. Zijn moeder is ook nooit hertrouwd geweest. Toen Thomas 18 was studeerde hij af van het VWO is hij naar het conservatorium in Leeuwarden gegaan. Hij wilde graag meer ruimte voor zichzelf en ging daarom op kamers.
Studie: Conservatorium
Relatie: Hij krijgt een relatie met Amberley
Overig: Thomas leeft voor muziek. Hij kan er niet zonder mee. Overal neemt hij zijn gitaar mee. Hij tekent ook graag, het liefst tekent hij portretten.
Avatar: Thomas

11 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 6:43 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
"Kleuterklas is wel erg leuk om te doen." Ze glimlachte. "Ik heb soms kleuters bij mij op stage. Ik merk dat ze langzaamaan gaan opbloeien nu door die therapie." Ze haalde een hand door haar haar en nam een slok van haar drinken. "Misschien kan ik aan mijn vader vragen of je bij hem mag werken? Hij zegt zelf dat hij nog mensen kan gebruiken." Ze keek even door het park en ging wat meer rechtop zitten waarna ze een pijnlijk gezicht trok. "Die stomme voet ook altijd." Ze zuchtte diep maar glimlachte toen. "Ik heb zin om te gaan winkelen. Jocelyn heeft al een jurk. Evelyn zegt dat we in het paars moeten." Paars was een van haar favoriete kleuren. "Evelyn verwacht trouwens een kind. Geen idee wanneer. Dus het is dubbelfeest. En Jocelyn haar relatie is uit. Een ding begin er niet over tegen haar, dan gaat ze weer huilen. Ze is net weer een beetje vrolijker." Ze had haar zus maar zelden zo gezien. Jocelyn had 6 jaar een relatie met die jongen en uiteindelijk ging het gewoon niet meer. Die jongen had het uit gemaakt. Haar zus was nu 22. Roselyn vond het pijnlijk om haar zus zo te zien. "Heb je een leuke vakantie gehad trouwens? Ben je nog op vakantie geweest?"

12 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 6:51 pm

Moonlight

avatar
Amberley

"Weet ik. Ik heb een keer eerder stage gelopen bij de kleuters. Toen op de middelbare. Ahh!"
Ze dronk de bekertje met sinas leeg. "Als je dat zou willen doen, heel graag. Ik kan alle tips gebruiken. Het maakt mij echt niet uit maar ik moet dringend geld gaan verdienen." Het zou er leuk lijken om in de boekenwinkel van Roselyn's vader te gaan helpen. "Leg je voet anders op het bankje, genoeg ruimte.", stelde ze voor. "Wat leuk! Je wordt tante. Gefeliciteerd. Ahh! En ze ging al heel lang met hem. Volgens mij. Ik weet van niks." Ze maakte als laatste een zweer teken. Amberley knikte.
'Ja zeker. We zijn met ze 5en twee weekjes naar Frankrijk geweest. Verder veel workshops dansen gevolgd en lekker rustig aan gedaan. Ben jij nog weg geweest?"

13 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 7:16 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
"Tuurlijk geen probleem. Ga anders vanmiddag mee dan kan ik het gelijk voorstellen en kan hij je gelijk vertellen of hij het ziet zitten." Stelde ze voor. Ze zou het leuk vinden als Amberley bij haar vader zou komen werken. Ze keek even haar vriendin dankbaar aan en zette haar voet op het bankje. "Ik word er soms zo gek van. Maar goed we leven er mee." Ze keek even naar verschillende mensen in het park en ze luisterde toen naar Amberley. "Ow Frankrijk is wel erg leuk. Ik ben met vrienden van de studie twee weken naar New York geweest, we hebben daar de musicals Jersey Boys, Les Miserables en Mathilda gezien. En ik ben met mijn ouders naar Engeland geweest drie weken naar familie van mijn vader. Met Evelyn en Jocelyn ben ik een midweekje in een huisje op de Hoge Veluwe gaan zitten. En voor de rest heb ik veel gewerkt en wat kleding gemaakt. Kijk." En ze haalde uit haar tas een hemdje met haar levensmotto er op. "Je mag hem hebben als je wilt. Dan ben je de eerste die hem heeft." En ze glimlachte. "Jocelyn en David hebben zes jaar met elkaar gehad. Sinds dat ze 16 was. Ik heb Jocelyn nog nooit zo kapot gezien. Ze is nu eindelijk wat vrolijker, ze is net klaar met haar opleiding als leraar Engels en ze werkt nu bijna elke dag in de winkel van mijn vader. Ze is ondertussen ook aan het solliciteren. David en zij hadden zelfs plannen om samen te gaan wonen en hadden zelfs al bijna een huis gekocht. Ik vind het verschrikkelijk voor mijn zus. Ze woont nu weer thuis. Ik ben allang blij dat ze weer een beetje haar leven weer oppakt. Maar je hebt dit niet van mij."Laatst aangepast door Kirst122 op zo jun 29, 2014 7:23 pm; in totaal 1 keer bewerkt

14 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 7:20 pm

Kirst122

avatar
Thomas
Thomas keek even naar zijn portret die hij geschilderd had. Hij had weer wat geld verdiend met dat portret. Hij gaf het aan de moeder van het jongetje, nam het geld aan en pakte zijn gitaar er bij. Hij hield van zijn gitaar, die nam hij overal mee naar toe. Hij kon er gewoon niet zonder mee. De gitaar was ook van zijn vader geweest. Hij zou die gitaar nooit verkopen, hij hield hem ter ere van zijn vader lekker bij zich. Hij begon wat te tokkelen en begon toen te spelen. "Driving in a fastlane, calm down mark a sides." Begon hij. Calm after te storm kon hij goed spelen en zingen op de gitaar. Zijn blik ging even naar een meisje die met een ander meisje in gesprek was. Zo te zien zaten ze te picknicken. Hij glimlachte even tegen het meisje en speelde toen verder.

15 Re: Sisters from another mister op zo jun 29, 2014 7:44 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Marzia
Haar mobiel trilde en met een zucht keek ze ernaar. Ze had zichzelf zo praktisch opgesloten in haar kamer, maar ze had afgesproken met de meiden. Marzia was een beetje een einzelgänger, hoewel haar vriendinnen haar regelmatig eruit wisten te trekken. Aarzelend stond ze voor de spiegel, te peinzen over hoe ze haar haar moest doen vandaag. Ze besloot het in twee knotjes te wikkelen waar ze bij haar pony twee plukken vrij liet. Ze greep haar jas mee toen ze naar buiten ging, voor het geval het fris werd.
In het park waren enkele jongens met elkaar aan het dollen, waarvan er eentje even bleef staan en zijn hand naar haar op stak. Een zwakke glimlach kwam van haar gezicht af. Ja, ze herkende de jongen wel. David Johnson. Ze had wel eens een woordje met hem gewisseld.
Toen zag ze de meiden.
"Hee," kwam er ietwat zachtjes uit. Een blos verscheen op haar wangen toen ze het tweetal begroette.
"Sorry dat ik wat later ben." Ze deed geen moeite om een excuus te verzinnen want die had ze niet.

- ik voeg David later nog toe o3o -

16 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 2:46 pm

Moonlight

avatar
Amberley Peeters

Amberley schudde teleurgesteld de hoofd. "Ik zou graag willen maar dat gaat niet. Ik heb vanmiddag nog balletles en dat kan ik niet missen." Ze zouden maar een andere keer moeten afspreken om te vragen aan Roselyn's vader of ze in de boekenwinkel kon komen werken. Amberley sloeg een diepe zucht. "Ja, met sommige dingen moet je gewoon leren leven." Ze doelde er op dat ze geadopteerd was en niets wist van de biologische ouders waar ze af en toe flink van baalde. "Zo toe maar, ik wil ook wel op meerdere vakanties." Amberley nam het hemdje dankbaar aan. Gelukkig had ze onder de topje nog een hemdje aan waardoor ze de topje voor het hemdje kon verwisselen. "Hij is te gek! Dank je wel!" Ze gaf Roselyn een knuffel. Amberley knikte. "Ik vind het echt rot voor der. Gelukkig gaat het weer wat beter." Ze keek even het veld over en wisselde een blik met een jongen die gitaar zat te spelen. Ze glimlachte vriendelijk terug. "Leuke jongens alert." en keek met een schuin oog weer naar Thomas. Echter werd de rust verstoord door Marzia die toch nog was gekomen. "Haay. Kan gebeuren. Gelukkig ben je nog gekomen."

17 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 2:53 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
Roselyn knikte. "Okee, weet je wat dan vraag ik het hem wel en dan app ik wel of hij het goed vindt of niet." Stelde ze toen voor. "Ik heb er hard voor gewerkt om op vakantie te gaan naar New York, Evelyn had de Hoge Veluwe betaald aangezien het een verassing was. Ze wilde mij en vooral Jocelyn even rust bezorgen." Ze keek op toen Amberley begon over leuke jongens alert. Haar blik ging naar de jongen met de gitaar. "Hmm hij kan er mee door. Het is niet mijn typ." En ze glimlachte. "Jij mag hem hebben." En ze knipoogde naar haar vriendin. Ze keek op toen Marzia bij hen kwam. "Hey meid, fijn dat je er bent, ga zitten." Ze glimlachte en keek even naar het hemdje. "Alsjeblieft. Er komen er binnenkort nog meer, maar dit is een prototype zoals dat heet. Althans ik heb nog een prototype thuis liggen." Ze keek even naar de jongen met de gitaar die naar Amberley knipoogde. "Volgens mij hebben we een flirt op afstand."

18 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 2:54 pm

Moonlight

avatar
Gabriel Steward

Gabriel was net terug van dansen en liep nu met Lucy door het park wat voor de studentenwoning lag gelegen. Het was mooi weer om te wandelen dus hij zou Lucy ook lekker laten rennen. Lucy zorgde er altijd voor dat ze in Gabriels zichtveld bleef maar dit keer zette ze hem echter opeens op sprinten. "Lucy! Lucy kom hier!", riep die zo hard die kon en iets wat boos omdat de hond niet luisterde terwijl die achter de aan rende. "Lucy!" Eindelijk kwam de hond tot stilstand. "Sorry. Ze doet niks. Ze wilt alleen niet luisteren." Gabriel greep Lucy bij de halsband en lijnde er aan. Nu pas merkte die naar wie Lucy toe was gerend. "O, hoi. Ik zie nu pas wie Lucy dus had opgemerkt." Hij kreeg een grijns van Amberley die Lucy aaide gevold door de woorden. "Maakt niet uit." en de vraag: "Wat doe jij hier?" Voor het gemak ging die er bij zitten. "Van die dansles waar jij niet bij was.", antwoorde die plagend. Een flauw lachje was het gevolg en de woorden: "Zijn we weer leuk!"
Amberley was namelijk de laatste keer afwezig geweest omdat ze die keer daarvoor door de voet was gegaan. Op woensdag hadden ze nooit samen les. "Am, wat zijn we weer aardig. Dat je me niet even voorstelt. Dan doe ik het zelf wel!" Hij rijkte ze hand uit naar Roselyn. "Gabriel. Amber en ik volgen samen danslessen. En mijn hond heet dus Lucy." Hij liet Lucy weer los zodat ze de gangetje kon gaan.

19 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 2:59 pm

Moonlight

avatar
Amberley

Amberley stak de duim op. "Doe dat maar. Is makkelijker. Dan laat ik wel zo snel mogelijk van me horen." Amberley knikte. "Ik zou ook wel willen dat mijn broertjes me meenemen op vakantie maar dan kan ik lang wachten." Ze grijnsde even. "Dacht je nou echt dat ik hem met je ging delen." en stak de tong uit naar de vriendin. Amberley knikte. "Ik ben er in elk geval heel blij mee." Amberley keek nog even naar de jongen. "Helemaal niet erg hoor!" Opeens kwam er een labardor op der af gerend. Ze herkende de hond meteen. "Heey, Lucy!" Ze aaide de hond en ook niet veel later stond Gabriel voor de neus waarmee ze in gesprek raakte. "Je doet het zelf al, waarom zou ik het dan doen?" en stak de tong uit naar Gabriel

20 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:04 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
Ze keek op toen er een hond aan kwam rennen. Ze kende de hond niet maar blijkbaar kende Amberley de hond wel. Een jongen kwam bij hen staan. Ze keek hem van top tot teen aan. Hij stelde zich voor als Gabriel. "Roselyn." Zei ze en ze schudde de hand van de jongen. "Aangenaam kennis te maken." Ze glimlachte even naar hem en hoorde toen een bekend whatsapp geluidje. Ze deed haar tas open en ging haastig op zoek naar haar telefoon. Haar favoriete boek, The Fault in our Stars, viel uit haar tas. Ze raapte hem snel op, deed hem gauw weer in haar tas en keek toen naar de jongen. Ze wilde niet dat jongens zagen dat ze graag las, volgens haar zou dat namelijk een afknapper zijn. Ze pakte haar mobiel en zag dat het Jocelyn was die vroeg hoe laat ze thuis zou zijn. Ze stuurde een bericht dat ze rond 6 uur of half 7 thuis zou zijn en dat ze nog wel een paar uur hadden. Ze deed haar mobiel weer in haar tas en keek toen naar Amberley. "Ik zou zeggen succes bij die jongen." En ze glimlachte. Haar blik ging even naar Gabriel en ze speelde onzeker met haar haren. Waarom werd ze nou altijd zo verlegen als er een onbekende jongen bij hen ging staan. Waarom kon ze niet gewoon net zoals haar zussen een goed gesprek voeren met een jongen.

21 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:15 pm

Moonlight

avatar
Gabriel

Gabriel schudde Roselyn de hand. "Van het zelfde, Roselyn." Hij zag van uit zijn ooghoeken dat Roselyn wat liet vallen. Hij bukte om het op te rapen maar ze was hem al voor.
"Waar kennen jullie elkaar eigenlijk van? Ik heb jou volgens mij nog nooit bij de dansschool gezien, dus dat moet het niet zijn." Hij probeerde een gesprek aan te knopen en wat meer van Roselyn te weten te komen wie duidelijk zijn interesse trok. Het was zeker een leuk meisje om te zien.
Gabriel keek naar de jongen waar de meisjes het over moesten hebben. "Hij? Ik ben toch veel leuker!"

22 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:26 pm

Kirst122

avatar
Thomas
Hij merkte dat de twee meisjes op het bankje naar hem keken. Hij keek even naar het meisje dat in gesprek leek te zijn met een andere jongen, het meisje zag er leuk uit maar het andere meisje, Amberley, trok meer zijn aandacht. Hij ging verder met spelen maar nu ging hij verder met piano man van Billy Joel. Toen hij klaar was seinde hij naar het meisje en wees naar de kruk die voor hem stond. Hij hield niet van roepen, dat was onbeleefd. Hij hoorde een appje en zag dat het zijn moeder was die vroeg of ze vanavond bij hem kon komen eten omdat ze nu in de buurt was. Hij appte dat het goed was en hij keek toen weer naar het meisje. Ze was erg leuk om te zien en hij wiebelde even met zijn wenkbrauwen.

23 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:30 pm

Kirst122

avatar
Roselyn
"Ik ken Amberley sinds peuter eigenlijk al. We hebben bij elkaar in de klas gezeten. Maar we zien elkaar minder nu we elk een andere studie zijn gaan doen. Maar als we tijd hebben spreken we met elkaar af." Ze keek even naar de jongen met de gitaar die Piano Man aan het spelen was op zijn gitaar, ze kende dat liedje en ze zong zachtjes mee. Ze hield van zingen, men zei dat ze goed kon zingen. Maar Roselyn wilde er niks mee doen, ze was veel liever bezig met haar kledinglijn en met haar latere beroep. "Ik ben nogal onhandig wat dansen betreft." En ze glimlachte even stuntelig. "Volgens mij Amberley heb je een stille aanbidder." En ze rolde even met haar ogen richting Gabriel als teken dat ze zich ergerde aan dat flirterige gedrag van de jongen met de gitaar. "Zo dus jij zit op de dansschool samen met Amberley?" Vroeg ze wat onhandig. Ze kon zichzelf nu wel voor haar kop slaan, waar was ze in hemelsnaam mee bezig? Wat een domme vraag was dat zeg. Ze wilde niet de blik van Gabriel afwachten dus keek ze maar vlug de andere kant uit.

24 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:36 pm

Moonlight

avatar
Gabriel

"Aha. Dat is al heel lang dus. Bijzonder! Hoor je niet vaak. Friends for life dus." Hij haalde even een hand door zijn haar en keek om naar Lucy die een plasje pleegde en toen netjes voor zijn voeten ging liggen. Gabriel klapte in zijn handen bij het horen van de zang van Roselyn. "Applaus. Klonk goed.", zei die gemeend. Hij zou nooit toegeven dat iemand niet kon zingen, maar die klonk echt goed. "Ik kan het je wel leren.', bood die aan. Gabriel grijnsde. Hij knikte vervolgens. "Dat heb je goed begrepen. We volgen samen Hiphop en Street Dance. Ik volg en dansopleiding dus dan is het niet zo raar. Mag ik vragen wat jij studeert?"

25 Re: Sisters from another mister op ma jun 30, 2014 3:39 pm

Moonlight

avatar
Amberley

Amberley grijnsde. Roselyn en Gabriel waren in gesprek geraakt. Ze had gemerkt dat Roselyn interesse toonde in Gabriel en zo te zien was het wederzijds. Ze zou die twee lekker laten kletsen.
"Ik laat jullie alleen. Die jongen die wenkt me. Ik ga mijn slag slaan." Ze giechelde wat zenuwachtig maar liep toen toch zelfverzekerd in de richting van de jongen. Ze haalde een hand door de haar en trok het hempje recht. "Hoi!" Ze nam plaats op de kruk. Ze wist niet wat de jongen van der wilde of verwachtte dus meer dan een simpele "hoi" kon ze er niet van maken.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 40]

Ga naar pagina : 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum