Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Castiglione del Lago

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Castiglione del Lago op wo jul 02, 2014 2:20 pm

Kilimanjaro

avatar


~ Castiglione del Lago, Italië ~
5 jaar na eerste walkers
Nadat de pleuris in Amerika was losgebroken volgde Europa al gauw. Steden werden leeggeplunderd, massa's mensen werden vermoord en nergens was je meer veilig. Miljoenensteden tellen nog maar een paar duizend man. De mensen die het overleefd hebben -tot nu toe- trekken in kleine groepjes rond, hopend op nog een dag extra leven. Mensen vermoorde elkaar enkel om hun eigen belang: veiligheid en voedsel.
Hier en daar richtte mensen hun eigen beschermde vestiging op maar ook deze vallen op den duur, meestal door menselijk toedoen. Zo ook Castiglione del Lago, Casti for short zoals de meeste het noemen. De gemeenschap werd opgericht door de mensen die er oorspronkelijk een museum runde. Ze waren beschermd door de hoge muren, al gauw sloten boeren uit de omgeving bij ze aan. Met dank aan deze boeren is er tot 3x toe een succesvolle oogst geoogst in de tuinen binnen de muren van het oude stadje.

Castiglione del Lago is een bestaand stadje, naast een gigantisch meer. Op een soort mini-schiereilandje is ooit op een heuvel het kasteel Castello del Leone (fort van de leeuw) gebouwd, hier aan grenst een klein dorpje/stadje aan, samen zijn ze omringt door dikke muren. Later is de stad alsmaar groter gegroeid maar voor het gemak gaan we er maar vanuit dat hier niet veel soeps meer te vinden is, op wat walkers na dan. Op de heuvel zijn wat boomgaarden te vinden, hier wordt vaak vlug wat geoogst.

Zie hier een bovenaanzicht van het dorpje: https://www.google.nl/maps/place/06061+Castiglione+del+Lago+PG/@43.1271948,12.0531321,413m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x1329551a90b950bf:0x4a3437a725706c4e
Dat gekke, vijfhoekige ding helemaal rechts zijn de oorspronkelijke muren van het kasteel, op deze binnenplaats liggen in de RPG moestuinen.
Boven de rotonde, in het midden bevindt zich het museum, dat nu functioneert als vergaderruimte en ziekenhuis. In de kelder worden kippen gehouden. Je kan binnen de muren lopen vanuit het museum naar het kasteel.
Dat ene zwembadje? Dat is al geclaimd door een plaatselijke visser, hij probeert er een vijver van te maken om vissen in te houden.

Goed, voldoende over het dorpje. In deze RPG is het overleven. Het leven binnen de muren is beter dan er buiten maar er moet hard gewerkt worden. Er moet water uit het meer gehaald worden, men is bezig met een watersysteem maar zie maar eens water omhoog te laten stromen (en dat met hijgende walkers in je nek), akkers moeten onderhouden worden, asfalt moet opengebroken worden om zo meer vruchtbare grond bloot te maken. Olijfbomen moet omgehakt worden om meer plaats te maken voor akkers. Muren moeten verstevigd worden. Walkers rondom de stad moeten afgemaakt en opgeruimd worden. En dat alles in de bloedhete Italiaanse zon. Hiep Hiep Hoera.

Daarnaast zijn er nog mini-mafia's: groepen vluchtelingen die met geweld de boel terroriseren, deze hebben het op Casti voorzien. En natuurlijk de gewone vluchtelingen die vechten voor hun leven. De normale 'help-ik-zit-in-een-zombie-film-maar-heb-mezelf-for-some-reason-nog-niet-uit-dolle-paniek-van-kant-gemaakt' figuren waarmee je in de serie en andere zombie-films wordt doodgegooid.
~Personages / personaggi ~

Naam / Nome: Carla Bianco
Leeftijd / Età: 15
Uiterlijk / Aspetto: Licht getinte huid, donkerbruin kort haar, groen-bruine ogen. Smal figuur. Heeft vaak een pet op, met -natuurlijk!- de klep naar voren, waarom zou je die naar achteren doen?!
Persoonlijkheid / Personalità: Carla is een pittige dame. Ze snauwt gauw en heeft niet veel geduld. Ze walgt ervan om als onschuldig en schattig gezien te worden en heeft een niet al te gezonde obsessie voor bijlen ontwikkeld. Jep, ze spaart bijlen. Ze is niet vies van een biertje en een flinke scheldpartij. Ze is snel op haar tenen getrapt en wantrouwt veel mensen. Vrouwen probeert ze te mijden, meisjes van haar leeftijd mijdt ze al helemaal als de pest. Het contact met jongens gaat beter. Ze loopt vaak wat met ze te klooien maar heeft nog nooit een relatie gehad (wil ze ook helemaal niet.) Het liefst werkt ze zelfstandig zonder allerlei bemoeienis van anderen mensen, iedereen weet het namelijk altijd beter dan haar en dat komt haar neus uit zetten. Ze wil het liefste zichzelf bewijzen zodat de rest van de wereld haar niet meer als klein, schattige meisje behandelt.
Overige / Resto : Carla's ouders hebben elkaar in het stadje ontmoet en Carla is zelf nog nooit buiten de streek geweest. Toen Carla vier jaar oud was liet haar moeder haar en haar man in de steek om er gewoon weg te trekken. Carla's moeder kwam uit een rijke familie en had een succesvolle baan en was de belangrijkste kostwinner in huize Bianco. Carla's vader moest gedwongen een andere baan nemen (amateur schrijver verdient niet zo) en verdween het grootste gedeelte van het jaar op een boorplatform. Carla moest noodgedwongen door haar grootmoeder, die ook in hun huis woonde, opgevoed worden. Grootmoeders was een strenge katholiek die broeken voor meisjes een schande vond en altijd ruzie had met Carla. Met als gevolg dat Carla zo veel mogelijk buitenhuis was, wat weer tot een boze grootmoeder leidde want meisjes moesten in huis zijn, aldus opoe. Ze overleed een jaar voor de Walkers, wat misschien maar beter was want wat vrouwelijke walkers wel niet allemaal doen is echt uit den boze.
Nu woont Carla in bij een ver familie lid van haar vader, Klaus. Een norse man die op de een of andere manier uit Duitsland komt, maar het klikt tussen de twee dus dat is mooi. Ze is bij hem gaan wonen zodra het virus uitbrak. Ze heeft sindsdien 2x een telefoontje en 3 brieven van haar vader gehad, het boorplatform was redelijk zombieproof maar er was niet veel voedsel. Het contact met haar vader stierf weg en Carla vreest het ergste.


Invul lijstje (:
Naam / Nome:
Leeftijd / Età:
Uiterlijk / Aspetto:
Persoonlijkheid / Personalità:
Overige / Resto :

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum