Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Elements School of High Hills.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Elements School of High Hills. op ma jul 07, 2014 10:39 am

Idril

avatar
In de elementenschool van High Hills zitten heel wat jongeren die elk een unieke gave hebben. Er is niemand met exact dezelfde gave, al kunnen sommige wel op elkaar lijken.
In High Hills kun je binnen vanaf je 13 jaar en kun je blijven zolang je het nodig acht. Op deze school krijg je vakken als op een normale school, maar ook lessen in het gebruik en beheersing van je gave. Hier wordt vaak op het hart gedrukt je talenten te verbergen voor de normalo's.
In de school zitten er ook spionnen, deze zijn afkomstig van demonen, vampieren of weerwolven. Zij zijn opzoek naar nieuwe rekruten om mee de aarde te veroveren zodat de opperdemon Lerak de nieuwe koning van de aarde kan worden.

Rollen + gaves:
× Laura Hazes (telekinese): Idril
× Phoebe McCune (dieren transformatie): Idril
× Lolita "Lo" D'Edee (aanraken zonder echt aan te raken): Marzia
×

Evil guys:
× Phoebe McCune, ze is een demon.
×

Kamerverdeling:
Laura Hazes en Lolita D'Edee
Phoebe McCune en

Geen idee welke kracht je gebruiken wil? Gebruik dan deze link en kies er eentje uit!
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_superhuman_features_and_abilities_in_fictionLaatst aangepast door Idril op wo jul 23, 2014 1:32 pm; in totaal 2 keer bewerkt

2 Re: Elements School of High Hills. op di jul 08, 2014 2:05 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Oh, ik wil ook graag meedoen!

Lolita (Lo) D'Edee (aanrakingen zonder werkelijk aan te raken geen idee hoe ik dit beter kan noemen): Marzia

3 Re: Elements School of High Hills. op wo jul 23, 2014 1:43 pm

Idril

avatar

Naam: Laura Hazes
Leeftijd: 16
Gave: Telekinese
Geaardheid: Goed, ze ziet het verschil niet tussen demons en andere.


Naam: Phoebe McCune
Leeftijd: 14
Gave: Animal morphing
Geaardheid: Ze is een slechte demon uit de onderwereld, ze krijgt de kriebels van normalo's en merkt vanzelf wie sterk is en wie niet.

4 Re: Elements School of High Hills. op di jul 29, 2014 2:06 pm

Draemanis

avatar
Senpai
Lo

Gehaast bewoog ze zich voort door de gangen. Haar donkere vlecht deinde speels achter haar aan, alsof ze een spelletje kat en muis speelden. Afgezien van Lolita, was het uitgestorven in deze gang. De gang die erop aansloot was vol enkele woedende jongens.
"Nee, nee nee..." fluisterde Lo in paniek terwijl ze gauw om een hoekje ging. Het was niet de eerste keer dat er wat dingen mis waren gegaan, maar dit was wel de eerste keer dat jongens haar achterna zaten uit woede om wat ze had gedaan. Wat was er precies gebeurd? Een van de jongens had iets stoms gezegd waar Lolita door had gedacht dat ze hem door elkaar wou rammelen, want werkelijk, hoe stom kon je zijn? Door haar krachten gebeurde dit ook en rammelde ze hem ook door elkaar. Het verschil tussen denken en uitvoeren lag zo dicht naast elkaar dat het zo vaak mis ging. De jongen had direct doorgehad dat Lolita bezig was en had zijn vrienden opgetrommeld om haar een lesje te leren.
Hijgend bleef Lolita staan. Ze luisterde naar de omgeving, die klonk naar een menigte jongens die dol waren op drama.
"Waar is ze?" brulde er eentje. "Geen idee, ging ze niet die kant op?" De jongens stormden haast blind van woede verder waardoor ze van Lolita afliepen in plaats van dat ze haar kant opliepen. Lolita slaakte een zucht en begon toen op een wat zachter tempo weg te draven van de plek des onheils. Bezweet kwam ze uiteindelijk haar kamer in. Ze gooide zichzelf het bed op en zuchtte diep. Deze school had haar tot nu toe nog niet kunnen leren hoe ze haar krachten in bedwang kon houden.

5 Re: Elements School of High Hills. op wo jul 30, 2014 1:38 pm

Idril

avatar
Laura Hazes
Laura kon niet echt slapen en was daarom wat beginnen gamen met haar playstation. Ze had wel meerdere gadgets van bij haar thuis hier op de kamer. Het was al donker buiten en haar kamergenoot was nog steeds niet terug. Zou ze zich zorgen maken? Eigenlijk waarom? Ze wist nog niet zoveel over haar kamergenoot en voor hetzelfde geld was ze gewoon uit met enkele normalo's.
Doordat ze haar hoofdtelefoon op had, hoorde ze het lawaai van buiten niet meer, maar toen Lolita de kamer inliep keek ze om. Ze bekeek de ander die op het bed was gaan liggen en zelf drukte ze even op de pauzeknop van haar spelletje. "Een eindje gaan lopen?" vroeg ze, terwijl Laura ergens het idee had dat ze zich gewoon in de nesten moest hebben gewerkt met haar gave. Lo was hier nog niet zo lang en Laura merkte ook wel dat de concentratie nog helemaal niet goed zat.

6 Re: Elements School of High Hills. op wo jul 30, 2014 2:05 pm

Idril

avatar
Phoebe McCune
Phoebe liep rond als zwerfkat, zodat ze beter kon zien en horen in het donker. Ergens in een donker straatje merkte ze een meisje op dat een jongen door elkaar rammelde zonder hem echt aan te raken. Niet bepaald slim om je gave te gebruiken op grondgebied van de normalo's. Personen met een gave werden door Normalo's gezien als freaks. Het meisje zette het op een rennen en Phoebe liep der achterna. De vlucht ging naar de school waar Phoebe onlangs in was gefiltreerd. Behendig sprong ze op een bankje en staarde naar het gebouw. Die meid kon ze misschien rekruteren naar de duistere zijde, een gave zoals die van haar en zeker zo'n krachtige, konden ze maar al te goed gebruiken. Ze besloot om die meid de komende dagen extra in de gaten te houden. Snel veranderde ze terug in zichzelf en liep rustig door de gangen van het internaat en ging haar kamer in. Daar liep ze naar de spiegel en bekeek zichzelf. Met die hoge paardenstaart en de blik van haar ogen zag ze er kwaadaardig uit, iets wat niet de bedoeling mocht zijn. Dus deed ze haar make-up af en haar haren los en zag haar uiterlijk veranderen naar een lief en aardig meisje. Phoebe glimlachte breed, ze moest hoe dan ook een goede indruk bij iedereen achterlaten, niemand mocht er ooit zien achter te komen dat ze een demon was.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum