Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

The Apartment

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 The Apartment op zo nov 02, 2014 1:06 am

Piddle

avatar
Een studentenwoning, vijf huurders en een stad waarin werkelijk van alles gebeurd.

http://theapartmentrp.weebly.com/

Deelnemers:
- Piddle
- Marzia
- IzzyLaatst aangepast door Piddle op zo nov 02, 2014 11:19 am; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: The Apartment op zo nov 02, 2014 11:18 am

Izzy

avatar

http://img.charahub.com/c380792_8a138d6b01ebdb6e182b4779c3d96a19.jpg
Naam: Chyrel Burnbright
Leeftijd: 21
Studie: Criminal law
Persoonlijkheid: Chyrel is iemand die niet zo snel contact met anderen opzoekt, maar kan prima vriendschappelijke banden leggen. Ze is alles behalve iemand die veel in sociale plekken te vinden is en is liever gewoon alleen. Aan een paar goede vrienden heeft ze genoeg.
Ze heeft de neiging om te veel na te denken, en je zou haar eerder chaotisch dan slim noemen. Over het algemeen heeft ze een nogal pessimistische kijk op de wereld, wat er in kan resulteren dat ze minder snel teleurgesteld is, maar ze kan aan de andere kant honderd manieren verzinnen hoe iets fout kan gaan in plaats van het probleem ook op te lossen.
Daarnaast is ze iemand die de voorkeur geeft aan logica in plaats van je instinct en gevoelens. Niets van dat 'het glas is half leeg of half vol' gedoe, niets emotionele problemen - je zou haar op dit gebied nog het best kunnen vergelijken met Spock (je weet wel, van Star Trek.) Te gehecht aan iemand raken is dan ook niets voor haar - vindt ze zelf.
- De rest is FO.
Extra: Ze is van Spaanse afkomst, maar is met haar dove tweelingbroer geadopteerd door een Amerikaans koppel en goed opgevoed. Toen haar broer ging studeren besloot ze dat het voor haar ook maar tijd was om aan haar toekomst te gaan denken.
Slaapkamer: 5

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum