Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Een harry potter rp.

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Een harry potter rp. op ma okt 26, 2015 11:09 pm

Piddle

avatar
Maar hier is het een vervolgopleiding, WANT DAN KRIJGEN DIE KINDERS TENMINSTE FATSOENLIJK MIDDELBAAR ONDERWIJS EN ZIJN ZE INMIDDELS VOLWASSENEN DIE DE RISICO'S VAN MAGIE IN KUNNEN SCHATTEN OKEE. Soort van. Ik bedoel, ik ken uni studenten die nog niet volwassen genoemd kunnen worden maar het gaat om het idee.

Zo, vanaf zeventien dus. Nog gewoon zeven jaar want een mbo en een hbo studie achter elkaar is acht jaar dus dat kan best.

We hebben gewoon de vaste docenten, vakken, lay-out etc. Yolo.

Potter is er nog niet, Voldy is nog pittig eng. Houdt wel in dat we dus een stukje teruggaan in de tijd en fancy foons en zo nog geen ding is. Pittig kut. Geen Netflix voor de muggleborns.

Neem zoveel chars als je zelf denkt aan te kunnen. Laten we wel proberen alle afdelingen wat mensjes te geven. En laten we ook meteen Zwadderich effe realistisch neerzetten.

Ze zitten allemaal in het vijfde jaar.
Met de leeftijden en jaren is het nu dus zo;
Jaar 1 - 17/18
Jaar 2 - 18/19
Jaar 3 - 19/20
Jaar 4 - 20/21
Jaar 5 - 21/22
Jaar 6 - 22/23
Jaar 7 - 23/24
Lijstje:

Code:

[b]Naam:[/b]
[b]Leeftijd:[/b]
[b]Afdeling:[/b]
[b]Staf:[/b]
[b]Karakter:[/b]
[b]Achtergrond:[/b]
[b]Extra:[/b]

2 Re: Een harry potter rp. op wo okt 28, 2015 10:01 pm

Marrie

avatar
Een broodje met een onpasselijke kleur. Hm, hij ruikt een beetje gek.

Naam: Ashley Martinez, maar haar roepnaam is Ash.
Leeftijd: 21.
Afdeling: Griffoendor.
Staf: Wilgenhout, twintig centimeter lang, kern van eenhoornharen, licht buigzaam.
Karakter: Ash is een relaxte meid. Ze doet waar ze zin in heeft, doet hier en daar ook nog een beetje leren en heeft een heel erg groot gevoel voor plezier maken. Toch weet ze wel wanneer ze serieus moet doen en heeft ze een groot hart, als je haar als vriendin hebt, heb je een vriendin die loyaal tot op het bot is. Ze zal altijd en iedereen proberen te helpen en met problemen kan je ook zeker naar haar toe komen. Soms is Ash wel een beetje direct, en denkt ze niet altijd even goed na over haar acties en wat de consequenties voor zowel haar als andere mensen kunnen zijn. Dat is voornamelijk omdat ze nog jong is. Ze is een stoere meid, die gewoon lekker haar eigen ding doet, maar wel serieus kan doen over zaken die ze belangrijk vind. Ze heeft een redelijke intelligentie, qua magie presteert ze voldoende en blinkt ze niet ergens in uit, wat haar ook niet zoveel uitmaakt. Sport is heel erg belangrijk voor d'r en daar is zo ook heel erg fel en gepassioneerd over.
Achtergrond: TBC.
Extra:
- Ash is gek op Zwerkbal en wilt heel erg graag in een team komen. Als er een team voor Griffoendor is, tel Ash voor een Jager. :')
- Ze heeft een witte, harige kater genaamd "Vanille". Hij is erg lui en ligt meestal te slapen, toch is Ash gek op 'm.
- Ze is half Spaans.
- Haar familie heeft een bloedzuivere lijn.

3 Re: Een harry potter rp. op zo nov 01, 2015 1:44 pm

Izzy

avatar


Naam: Hannah Lovegood
Leeftijd: 22
Afdeling: Huffelpuf
Staf: Appelhout, eenhoornhaar, 28 cm, zeer buigzaam
Karakter: ~ Streng/Een goede leider
Hannah heeft graag dat er naar haar geluisterd wordt en kan heel goed een leidersrol invullen, maar gaat nooit te ver in de eisen die ze stelt. De meeste mensen hebben een zeker respect voor haar, maar ze is nooit te streng en weet waar de lijn ligt als ze als leidinggevende aangewezen wordt.
~ Moederlijk
Dit sluit aan bij het bovengenoemde punt: ze kan de orde goed bewaren en oefent een zeker gezag uit, maar is ook erg zorgzaam voor de mensen met en voor wie ze werkt. Ze is gerespecteerd en geliefd bij veel van haar medestudenten.
~ Recht door zee
Hannah zegt waar het op staat en draait nooit om de waarheid heen. Ze kan er niet tegen als er tegen haar gelogen wordt, gezien ze dat zelf nooit zou doen.
~ Stijf
Op sommige momenten is ze bot en kortaf met haar antwoorden, als ze niet in de stemming is met iemand te praten. Ze kent zichzelf goed genoeg om dan niet de leiding te nemen of te veel met mensen contact te maken.
~ Geprikkeld
Als ze onder drukt staat zijn er meer dingen waar ze zich aan ergert en is het een slecht idee haar aan te spreken, gezien ze dan niet te genieten is en je waarschijnlijk een uitbrander geeft. Hier heeft ze later vaak spijt van.
~ Snel ongerust
Het liefst houdt ze iedereen waar ze ook maar iets om geeft in het oog om er voor te zorgen dat ze niets overkomt, en ze kan het niet uitstaan als ze weet dat iemand iets kan overkomen terwijl zij er niet is om dat te voorkomen. Ook bedenkt ze vaak scenario's in haar hoofd waar iets drastisch mis gaat terwijl de kans dat het inderdaad gebeurt zeer klein is.
~ Rusteloos
Ze kan niet stil zitten. Ze heeft te veel energie in zich, en altijd het gevoel dat er nog iets gedaan moet worden of dat ze iets niet afgemaakt heeft. Ze ergert zichzelf er ook aan, maar gelukkig gebeurt dit niet als ze vrij heeft of er mensen om haar heen zijn die het vermogen hebben haar te kalmeren.
Achtergrond: Hannah is geboren als de oudste dochter in de familie Lovegood, en al sinds een jonge leeftijd werd er veel van haar verwacht. Ze is geboren in Waymouth, een klein dorpje aan de zuidkust van Engeland, en woont met de hele familie - haar ouders, broers en zussen en grootouders - in het hotelletje dat haar ouders bezitten en door vele heksen en tovenaars bezocht wordt. Haar moeder was ook een Huffelpuf en ook haar jongste broertje en zusje zijn op de afdeling ingedeeld, maar haar vader was een Ravenklauw, net als de oudste zoon, terwijl Grace, de op Hannah na oudste dochter, bij Griffoendor zit.
In de eerste zeven jaar van haar opleiding heeft ze altijd uitstekende prestaties gehaald, en als ze ook hier klaar is wil ze graag Schouwer worden, of een Heler op de afdeling "Spreukschade".
Extra: Ze heeft een dwerguil die ze Icarus heeft genoemd.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum