Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Musicalschool

Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 3]

1 Musicalschool op wo jan 14, 2015 9:03 pm

Kirst122

avatar
Met passie voor zang, dans en acteren, valt het vak musical te leren. Waar kan dat beter dan op de musical school in Utrecht. Op deze school zitten verschillende studenten die allemaal van het vak musical houden. Het is hard werken, maar je krijgt er wel een mooie carrière voor terug. Tijdens de opleiding leren de studenten andere studenten kennen, er ontstaan hechte vriendschappen, na school gaan ze nog even de stad in of spreken ze bij elkaar af. Sommige gaan zelfs samen auditie doen om samen in dezelfde musical te komen. Niet alleen ontstaan er hechte vriendschappen en leren de studenten het vak musical, maar er worden ook workshops door mensen die in het vak zitten gegeven. Dus wil jij een top opleiding en een leuke tijd, dan ben je hier van harte welkom en treedt gauw binnen!

Karakterkaart:

Naam:
Bijnaam:
Leeftijd:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Familie:
Woonverblijf:
Interesses:
Relatie:
Overig:
Avatar:

Rollen:

Meisjes:

Naam: Clarissa Lena Fray (roepnaam: Clary)
Bijnaam: Clair
Leeftijd: 20 (16-04-1994)
Uiterlijk: Ze heeft lang krullerig haar en beige/bruine ogen. Ze draagt graag rokjes, met een legging en een shirtje er in maar in de winter draagt ze het liefst haar spijkerbroek met een lekkere warme trui en ugs er onder. Ze is niet heel groot, 1,65m en ze is dun gebouwd.
Innerlijk: Ze is een vrolijk typ. Ze staat voor de meeste dingen positief in het leven. Ze kan ook erg chagrijnig zijn, vooral in de ochtend als ze vroeg uit bed moet. Het liefst blijf je dan een paar kilometer uit haar buurt. Voor vriendinnen en vrienden staat ze klaar en ze luistert altijd naar je. Voor de meeste dingen weet ze wel goed raad, het komt er niet altijd even subtiel uit maar ze bedoeld het altijd goed.
Familie: Ze is opgevoed door haar moeder, haar ouders scheidde toen ze zeven jaar was. Ze heeft weinig herinneringen van haar vader maar haar moeder vertelde dat hij gelovig was en dat het steeds extremer werd. Haar moeder kon dat niet meer aan is toen van hem gescheiden. Haar moeder is inmiddels hertrouwd met een andere man en Clary is hem als haar vader gaan zien. Ze heeft een oudere zus Emma, die is uit huis en studeert logopedie in Nijmegen, een oudere broer Matthew en die woont nog thuis en studeert Filosofie aan de universiteit in Utrecht en nog een jonger stiefzusje Flo.
Geschiedenis: Tot haar zevende woonde haar ouders nog gezamenlijk. Haar vader was een gelovig man, op het begin van hun trouwen was haar vader nog niet zo gelovig, maar toen hij ouder werd en kinderen kreeg werd het extremer. Haar moeder kon er niet meer tegen en is toen gaan scheiden van hem. Ze is op haar zevende verhuisd van Drachten naar Utrecht, een wereld van verschil. Drachten was een dorpje in Friesland en Friesland was een stuk leger dan Utrecht. Het was erg wennen, maar ze is nu dol op Utrecht. Haar interesse voor musical begon toen ze 10 jaar oud was, samen met haar moeder ging ze naar de musical The Lion King in Scheveningen. Ze vond het werkelijk prachtig, na die musicalervaring wilde ze meer musicals zien. Samen met haar moeder werd het hun vaste jaarlijkse uitje. Na dat ze The Lion King had gezien ging ze lessen volgen op een jeugdmusicalschool, elke zaterdag had ze daar een hele dag les. Op haar 12e deed ze auditie voor The Sound of music en ze werd Louisa, na die musical wist ze dat ze verder wilde en dat ze haar beroep er van wilde maken.
Woonverblijf: Utrecht, nog bij haar ouders, ze heeft plannen om op kamers te gaan.
Interesses: Ze is dol op musicals. Maar naast musicals heeft ze een erge interesse in muziek, ze bespeelt de piano bij hun thuis en speelt er regelmatig op. Ze is ook dol op koken en op tekenen. Haar tekendocent op de Havo vond dat ze iets met tekenen moest gaan doen, maar ze heeft er haar hobby van gemaakt.
Relatie: Nog geen, ze heeft er op dit moment ook nog niet echt behoefte aan maar als ze iemand tegenkomt waarvan ze houdt en het is wederzijds dan gaat ze graag de relatie aan.
Overig: Naast haar opleiding op de musicalschool heeft ze nog een bijbaantje. Ze geeft tekenlessen op de tekenacademie voor amateurs. Ze krijgt er redelijk goed betaald voor en ze vindt het ook heerlijk om te doen.
Avatar: klik!

Naam: Camille Bloom
Afkorting: Cam
Leeftijd: 21
Uiterlijk: lang rood oranje haar, bruine ogen, lichte huidskleur, 1,66 m lang, oogt iets stoerder, houdt van simpele kleding maar toch ook vrouwelijk, gaat de deur niet uit zonder make-up en sieraden.
Innerlijk: liefdevol, vriendelijk, gezellig, behulpzaam, koppig, doorzetter, eigenwijs, nieuwsgierig, kan soms een bitch zijn, als je haar niet mag gaat ze ook niet aardig terug doen, heeft een hekel aan vooroordelen, staat altijd voor je klaar
Familie/ geschiedenis: Camille is de enigste dochter van Freek en Lorian Bloom. Ze groeide op in Utrecht omringt door familie die vlakbij woonde. Er kwam altijd wel familie over de vloer of ze was bij hun te vinden. Vooral bij de oma, die als oppas diende als de ouders werkte. Camille merkte al vroeg op dat ze een passie had voor musical. Ze komt uit een muzikale familie. Op feestjes traden ze altijd op. Als Camille speelde deed ze vaak toneelstukjes en dansjes of was ze aan het zingen. Ze zat met vier jaar al op ballet en later ook op zangles. De passie voor acteren kwam pas later. Toen ze musical ontdekte heeft ze zich meteen ingeschreven bij de musicalschool in de buurt en zins doen doet ze niks anders meer. Camille heeft in een paar kleine musicals gespeeld maar nooit echt een hoofdrol te pakken gehad of een rol in een grote musical. Ze hoopt nu ze ouder is eindelijk een grote rol te pakken krijgt.
Relatie: /
Woonverblijf: Op de eigen in de studentenflat van de school
Interesses: viool en piano spelen, zingen in een bandje voor de lol, 's winters schaatsen, knuffelen met de hond Layla als ze thuis is
Werk: vakkenvullen bij de appie, ze moest iets en weekendhulp bij de Vera Moda
Overig: heeft auditie gedaan voor Hartsvrienden en The Sound Of Music
Avatar:klik!

Naam: Eleanor Hanna Stevens (roepnaam: Ella)
Bijnaam: Ella
Leeftijd: 23 (05-12-1991)
Uiterlijk: Blond haar dat halflang is en blauwe ogen. Ze is 1.70 meter en is slank gebouwd. Ze is best wel van de nette kleding, ze draagt soms een jurkje met een netje jasje er over heen of een spijkerbroek met een shirt en een jasje. Ze is dol op make-up en oorbellen en draagt het liefst laarsjes met hakken. Maar als ze uitgaat kleed ze zich wat stoerder
Innerlijk: Op het eerste gezicht lijkt ze op een tutje. Omdat ze graag make up draagt en regelmatig met haar uiterlijk bezig is. Maar ze is juist erg lief, ze vindt uiterlijk gewoon heel belangrijk. Ze kan goed sarcastisch reageren en laat duidelijk merken als ze ergens niet mee eens is. Ze helpt graag andere mensen en ze denkt goed na voordat ze dingen doet.
Familie: Haar ouders zijn al 29 jaar gelukkig bij elkaar. Haar vader heeft een eigen bedrijf in tuinen maken en inrichten en haar moeder is lerares Duits op een middelbare school. Ze heeft een oudere broer van 25 Arne en nog een zusje van 20 Louisa.
Geschiedenis: Ella is geboren in Duitsland. Haar moeder is Duits en haar vader wilde daar gaan wonen met de kinderen. Maar haar vader zag zag de toekomst niet in Duitsland voor zijn eigen bedrijf. Toen Ella 14 was kwam ze in Nederland wonen. Daar is ze de Havo gaan doen. Haar interesse voor theater kwam toen ze 17 was pas op gang. Haar passie voor muziek en dans was er al toen ze klein was. Ze heeft in Duitsland zeven jaar op streetdance gezeten en ze begon met zangles toen ze 11 was. Toen ze 17 was zag ze haar eerste musical Les Miserables. Die had veel indruk op haar gemaakt en toen begon de gekte voor musicals. Omdat ze dol was op zang en dans had ze na de Havo eerst gekeken naar een andere opleiding. Ze heeft een tijdje de opleiding op de Lucia Marthas Dansacademie gevolgd maar het was niet wat ze wilde, ze miste iets. Toen ze 21 was deed ze uiteindelijk auditie voor de musicalschool en ze werd toegelaten.
Woonverblijf: Ze woont samen met haar vriend Steve in een appartement in Utrecht.
Interesses: Ze houdt van zingen en dansen, acteren vind ze ook erg leuk maar haar passie gaat naar zingen en dansen. Je zou het misschien niet zeggen maar ze is dol op lezen, in haar vrije tijd zit ze graag met haar neus in een boek.
Werk: Ze werkt bij kledingwinkel The Sting in het centrum
Relatie: Ze heeft al 4 jaar een relatie met Steve. Ze leerde hem kennen tijdens haar opleiding op de dansacademie van Lucia Marthas. Hij woonde ook in Utrecht en reisde dagelijks op en neer omdat hij niet in Amsterdam wilde wonen. Steve heeft wel de opleiding op de dansacademie afgemaakt. Toen Ella 21 was besloten ze om samen te gaan wonen.
Overig: Ze zingt in een bandje waar haar vriend de gitarist van is, regelmatig doen ze optredens in kleine cultuurcafe's in Utrecht.
Avatar: Klik!
Klik, met haar vriend!

Naam: Lorian Visser
Bijnaam: /
Leeftijd: 21, bijna 22
Uiterlijk: lang bruin stijl haar, bruine ogen, licht getint, 1,70 lang, slank postuur.
Lorian was altijd heel modieus en kleedde zich het liefst volgens de laatste mode. Zins ze zwanger raakte geeft ze meer om de innerlijk dan de uiterlijk maar blijft zich vrouwelijk kleden alleen simpel.
Innerlijk: liefdevol, vriendelijk, gezellig, beleefd, behulpzaam, zorgzaam, koppig, doorzetter, nieuwsgierig, beschermend over de gezin, staat altijd voor je klaar
Familie: moeder Roxanne. De vader is nooit in beeld geweest. Verloofde Jay en zoontje Skay van 3 maanden
Geschiedenis: Lorian groeide op met alleen de moeder. De moeder is advocate en daarom werd Lorian grote deels opgevoed door de au pair Liesl. Ze bofte heel erg met Liesl. Door dat de moeder een goed betaalde advocate is kon ze alles krijgen wat de hartje begeerde en had ze altijd het duurste van het duurste. Ze werd flink verwend en daardoor ook een beetje verwaand. Maar dat sloeg vrij snel om toen ze Jay vijf jaar geleden leerde kennen. Ze kwam hem tegen op een feest en door hem leerde ze de musicalwereld kennen. Jay spoorde der aan om lessen te gaan nemen en zich in te schrijven op de school. Door dat Jay ouder is dan haar heeft die net de musicalschool afgemaakt en kan die er zijn voor Sky als Lorian op school zit. De zwangerschap van Sky kwam totaal onverwacht, maar vanaf het eerste moment wisten ze het zeker. Ze zouden het houden en er alles aan doen dat Lorian gewoon de school kon afmaken.
Woonverblijf: samen met Jay en Sky
Interesses: de interesses liggen momenteel totaal bij het verzorgen van Sky naast de school
Relatie: al 5 jaar met Jay. Zins een half jaar zijn ze verloofd en hebben een drie maanden oude zoontje
Overig: Lorian is vlak voor de vakantie bevallen en pakt nu weer langzaam geheel de studie op.
Avatar: Klik!


Jongens:

Naam: Wyatt Milan Baker
Bijnaam: /
Leeftijd: 23
Uiterlijk: kort warrig zwart haar, groene katachtige ogen, getinte huidskleur, gespierd, 190 m lang.
Meestal kom je hem tegen in danskleren (joggingbroek, shirt) in ze vrije tijd draagt die spijkerbroeken en overhemden.
Wyatt draagt ALTIJD! een muts, of het zou zomer of winter is.
Innerlijk: doorzetter, avontuurlijk, beschermend, sportief, nieuwsgierig, staat altijd voor je klaar, druk, grappenmaker.
Hij wordt snel vervelend en irritant als die zich verveeld.
Familie: vader Milan, moeder Eveline, en zijn 5 broers, Casey, John, Matthias, Adam en Christian
Geschiedenis: Milan groeide op, op een grote boerderij vol koeien, schapen, geiten, paarden extra. Hij haatte het op de boerderij en dat die altijd vroeg moest opstaan om te helpen. Het ergste vond die nog wel dat ze om die reden niet op vakantie gingen. Wyatt houdt van reizen. Nieuwe plekken ontdekken. Hij wilde veel liever dansen en zingen, gek doen. Het was uiteindelijk zijn tante die er op wees dat ze Wyatt ze gang moesten laten gaan en ze passie moesten laten ontwikkelen. Door hem gaven ze ouders toe en mocht die op dansles en later op musicalles. In het laatste rolde die eigenlijk per toeval. Ze zochten nog jongetjes voor een musical van de school en Wyatt werd daar voor gevraagd en stemde in. Zins dien wilde die niets anders mee. Door ze broers werd die aangezien als mietje en homo maar dat hield Wyatt niet tegen. Zijn moeder nam hem vaak in bescherming. Elk jaar keek Wyatt uit naar kerst want dan gingen ze samen naar een musical.
Woonverblijf: bij zijn paps en mams
Interesses: voetbal, basketbal, hiphop, streetdance, fotografie, reizen
Relatie: /
Overig: Milan is absoluut geen homo, ook al wordt dat vaak gedacht over jongens in musical. Als die zich verveelt wordt die snel irritant en trekt die vooral Camille mee in zijn gedrag. Cam en Wyatt kennen elkaar al jaren.
Avatar: Klik!

Naam: David Kyle Russell
Bijnaam: Dave
Leeftijd: 21 (04-01-1994)
Uiterlijk: Hij heeft bruin haar en beige/bruine ogen. Hij is vrij gespierd en is slank gebouwd. Hij draagt graag een spijkerbroek met vanz er onder. Hij vindt shirtjes en truien het fijnst om te dragen. Hij is 1,85 meter lang.
Innerlijk: Hij heeft een goed gevoel voor humor. Je kan altijd wel met hem lachen om zijn eigen foutjes of hij maakt van de fouten van een ander ook een grapje om de ander niet rot te laten voelen. Hij probeert iedereen te vriend te houden en houdt niet van ruzie. Hij wilt altijd helpen met een groot of klein probleem het maakt hem niet uit.
Familie: Zijn moeder is overleden tijdens de bevalling van zijn zusje. Zijn vader is nooit hertrouwd geweest. Zijn vader heet Robert. Hij heeft een jonger zusje van 14, Alice, en nog een oudere broer van 22, Kevin.
Geschiedenis: Zijn moeder is overleden toen zijn zusje geboren werd. Hij was toen zeven. Zijn vader is een hele tijd ongelukkig geweest en kon een tijdje niet voor hun zorgen omdat hij depressief was. De zus van zijn moeder heeft toen de zorg voor hun opgenomen. Tijdens deze moeilijke tijd heeft hij zijn passie ontdekt voor muziek en musical. Zijn tante had gezegd dat het helpt om een instrument te bespelen. Na lang nadenken besloot hij om op drumles te gaan. Samen met zijn tante zag hij zijn eerste musical, dat was nadat zijn moeder was overleden. Het was Pinokkio van studio 100, hij vond het geweldig en die ervaring is hem altijd bij gebleven. Sindsdien ging hij vaker met zijn tante naar een musical toe. Hij ging naar een jeugdtheatergezelschap en volgde zanglessen. Hij heeft kleine Tarzan gespeeld toen hij 13 was. Na zijn Vwo wist hij maar niet wat hij wilde doen. Hij twijfelde tussen musicalschool en conservatorium. Na een hele leuke meeloopdag op de musicalschool wist hij het zeker, hij wilde daarnaar toe. Hij vindt het moeilijk om over zijn moeder te praten, ook al was hij nog vrij jong.
Woonverblijf: Hij woont op zichzelf in een appartement in Utrecht.
Interesses: Hij houdt van lezen, muziek maken/zingen en hij maakt graag foto's.
Relatie: Geen, hij geniet nog lekker van het leven maar hij staat wel open voor een relatie.
Overig: Als baantje werkt hij in de fotostudio in het centrum  
Avatar: klik!Laatst aangepast door Kirst122 op do jan 15, 2015 7:19 pm; in totaal 1 keer bewerkt

2 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 6:33 pm

Kirst122

avatar
Clary
Clary hoorde haar wekker afgaan, de ringtoon was het lied Morgen is vandaag van Soldaat van Oranje. Ze zuchtte diep en stond op. "Clary je moet uit bed!" Hoorde ze haar jongere zusje Flo zeggen. Clary zuchtte diep, waarom was Flo nou altijd zo vroeg op? Ze rekte zich uit en stond toen op uit bed. Ze hoorde de douch. Ze rolde met haar ogen en liep naar de badkamer en klopte op de deur. "Ja?" Hoorde ze haar broer zeggen. "Matt, kan ik zo douchen?" Ze hoorde een diepe zucht en niet lang daarna hoorde ze haar broer weer praten. "Momentje, ben over twee minuten klaar." Clary glimlachte en liep naar haar kamer. Vandaag zou ze weer beginnen op de Musicalschool. Aan haar tweede jaar. Na de zomervakantie zag ze weer haar vriendengroep. Ze hoorde toen de badkamerdeur dicht gaan en pakte toen snel haar spullen en stapte snel in de douch. Een halfuur later zat ze in de bus op weg naar de musicalschool toe. Na een halfuurtje kwam ze daaraan en ze liep richting de kantine, zoals altijd was ze vroeg.

3 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 6:43 pm

Kirst122

avatar
David
David werd door zijn vader gewekt. Hij keek even naar zijn vader, na al die jaren zag hij nog steeds een soort lege blik. Hij was blij dat hij af en toe naar zijn tante ging. Zijn vader slikte medicijnen voor zijn depressie maar toch ging het nog niet helemaal weg. Hij kleedde zich aan en liep naar de keuken toe. Hij aaide zijn zwarte labrador, Bobby, en ging toen aan de keukentafel zitten. Hij maakte zijn brood klaar voor school en begon toen aan zijn yoghurt met muesli. "Ik moet tot laat werken vanavond, je eet bij tante Riëtte." Hoorde hij zijn vader zeggen. "Okee is goed, tot hoe laat moet jij werken dan?" Zijn vader keek hem aan. "Tot acht uur. Zou jij Alice naar paardrijden kunnen brengen?" David zuchtte diep. "Pap ik heb school tot 4 uur, minstens, ik kan Alice niet brengen naar paardrijden." Zijn vader keek hem aan, met een trieste blik. Hij haatte die blik. "Alice moet pas om zeven uur paardrijden." David stopte met zijn yoghurt en nam een slok van zijn sinaasappelsap. "Goed dan, haal jij haar dan weer op?" Zijn vader knikte. "Okee dan wil ik het wel doen." Zijn vader glimlachte en David at zijn eten verder op. "Nou pap, ik ga, ik zie je vanavond weer." Hij omhelsde zijn vader even en liep toen de deur uit. Hij pakte zijn tas en liep naar de schuur waarna hij zijn fiets pakte. "Slaap je weer thuis vannacht?" Hoorde hij zijn vader vragen. "Ik weet niet, ik wil Tommy nog voeren." Tommy was zijn kat. Zijn vader knikte. "Laat je het nog even weten?" David knikte en reed toen het erf af op weg naar school. Hij was van het weekend bij zijn vader blijven slapen, hij deed dat elk weekend. Gelukkig paste zijn buurvrouw dan op Tommy, anders was hij te lang alleen. Na een kwartier fietsten kwam hij aan bij de musicalschool. Hij zette zijn fiets in de fietsenstalling en liep naar binnen. In de kantine zag hij Clary al zitten. Hij ging zitten en aaide haar door haar haren. "Hey Clair." Hij zag dat ze glimlachte. "Goeie vakantie gehad?" Vroeg ze aan hem. David knikte "Jij ook?" En hij zag dat ze knikte.

4 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 6:48 pm

Kirst122

avatar
Ella
Ella deed haar jasje goed en kamde haar blonde haren uit. Ze liep de badkamer uit en keek even naar Steve die ook zich aan het klaarmaken was voor werk. Steve was al een tijdje afgestudeerd en werkte nu als dansleraar bij de dansschool in Utrecht. Ze hadden daarnet samen ontbeten, hun vaste begin van de dag, ze aten altijd in pyjama tijdens het ontbijt. "Nou lieverd, ik ga naar school. Ik zie je vanavond weer?" Steve knikte. "Hoe laat kwam je thuis Ella?" Ella dacht na. "Weet niet, denk rond half zes ongeveer. Misschien dat ik met vriendinnen nog wel de stad in ga, maar moet even kijken." Steve knikte en gaf haar een kus. "Goed dan zorg ik dat er rond zes uur eten op tafel staat." Ella glimlachte en beantwoordde de kus. "Dan zorg ik dat er morgen eten klaar staat." Steve glimlachte terug "Afgesproken." Zei hij en hij aaide haar door haar haar zoals altijd. "Steve! Ik heb het net gekamd!" En ze aaide hem ook door zijn haar. "Ella!" Ella stak haar tong uit en pakte haar tas. "Tot vanavond!" En ze liep de deur uit. Ze woonde vlakbij de musicalschool, eigenlijk woonde ze er tegenover, in de speciale studentenappartementen. Na twee minuutjes kwam ze dan ook binnen en ging bij Clary en David zitten.

5 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 7:19 pm

Moonlight

avatar
Lorian Visser

"Sky, plzz wees nou stil. Mama moet zich klaar maken voor school." Ze liep sussend met Sky op de arm de kamer rond. "Wees maar stil, alles komt goed. Papa is zo klaar met douchen." Ze hoopte maar dat ze het redde om de eerste dag op tijd te komen. Zo ging het nog heel wat worden. Normaal zou Jay op Sky kunnen letten terwijl zei zich klaar maakte maar die stond nu onder de douche zodat die mee kon om Sky te tonen. Liever bleef ze thuis met de mannen maar ze had beloofd om alles op alles te zetten om de diploma te halen. Eindelijk! kwam Jay onder de douche vandaan. Ze gaf Sky snel over en sprintte de badkamer in om zich snel klaar te maken. Wonder boven wonder was ze op tijd klaar en kwamen ze zelfs op tijd aan bij school. Ze stapte uit, zenuwachtig als een weet niet wat. Ze droeg Sky aan de arm in de maxicosi. "Wens me succes!", zei ze tegen Jay en liep samen met hem de school in.

6 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 7:24 pm

Moonlight

avatar
Camille

Camille en Wyatt kwamen te gelijke tijd aan op school. Ze had bij Wyatt gelogeerd, iets wat ze wel vaker deed zins ze hem jaren geleden had leren kennen. Immers hadden ze het laatste weekend van de vakantie en de eerste voor het nieuwe schooljaar altijd een grote bbq georganiseerd door de ouders van Wyatt op de boerderij. Ze sprong haast de auto uit toen ze arriveerde bij de school. "Wat ben ik blij dat we er heel huis zijn. Je bent een gevaar op de weg. Welke gek heeft jou ooit je rijbewijs gegeven?" Ze zag Wyatt alleen maar in een deuk liggen. Ze schudde de hoofd en sprintte de school in naar de kantine. Ze zag de andere al zitten. "AAAAAHHHH!!! Ik heb jullie gemist." Ze zag dat Lorian kwam aanlopen. "Lorie! Ahh! Je hebt Sky meegenomen. Wat een cutie. Ik heb vooral jou gemist. Echter super dat je weer je opleiding oppakt."

7 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 7:43 pm

Kirst122

avatar
Clary
Ze keek op toen haar vrienden binnen kwamen. Ze keek naar de kleine Sky glimlachte breed. "Wat een schatje om te zien." En ze zag David op kijken van zijn tablet waar hij een spelletje op aan het doen was. "Zeg meneertje die hebben we gekregen voor schooldoeleinde weet je nog?" Vroeg ze toen met een lach. David rolde met zijn ogen. "Ze merken het nu toch niet, trouwens we hebben nog geen scripts gekregen dus.." Clary haalde haar schouders op en stond op en omhelsde Lorian. "Wat fijn je weer te zien Lorie."

8 Re: Musicalschool op do jan 15, 2015 7:44 pm

Kirst122

avatar
Ella
Ze keek op van haar boek en zag Lorian aan komen met haar zoontje. Ze deed gauw haar boek en knuffelde haar vriendin en keek naar Sky. "Wat een leuk kindje om te zien." En ze glimlachte naar het jongetje en keek even naar de tablet van David. Ze had zelf ook haar tablet meegenomen, je wist maar nooit wanneer je het nodig zou hebben. Ella keek toen naar Sky, zij zou ook graag kinderen willen hebben en ze wist dat Steve ze ook wel wilde, maar ze wilden beide wachten tot Ella haar diploma had. "Heeft iedereen een goede vakantie gehad?"

9 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 5:40 pm

Moonlight

avatar
Wyatt

Wyatt begroette Lorian en diens vriend. "Nog gefeliciteerd." Hij zag David spelletjes spelen op ze tablet. "Clary, dat heet gewoon slim zijn. Denk je nou echt dat ik dat ding alleen maar ga gebruiken voor school. Dan zijn ze gek! Hadden ze er geen een moet geven." Hij trok ze muts recht. Wyatt keek Eleanor met een blik. "Heerlijk! Twee maanden helpen op de boerderij. Beste vakantie ever! Was stront chagrijnig dat de reis niet door ging."

10 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 5:44 pm

Moonlight

avatar
Lorian

Lorian begroette de vrienden. "Dank jullie wel." Ze glimlachte breed. Ze tilde Sky uit de maxicosi.
"Ik ben blij om terug te zijn en jullie allemaal weer te zien. Heb jullie wel gemist hoor."
Ze hoorde Wyatt vertellen dat die een k.u.t vakantie had gehad. "Hoe dat zo? Je was zo vol love over je reis naar Bangkok." "Pa lag in het ziekenhuis naar een hartaanval.", hoorde ze Wyatt mompelen. "Ahh, dat is naar. Beterschap!" Het enige wat ze terug kreeg waren twee schouders die op een neer gingen. "Mijn vakantie heeft vooral in het teken gestaan van Sky, niet zo raar ook. We zijn nog samen een weekje weggeweest. Centerparks in Limburg."

11 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:11 pm

Kirst122

avatar
Clary
Clary keek naar Wyatt. "Nee, ik ken jou langer dan vandaag. Dat doet jij zeker niet. Je weet wat meneer de Ruiter heeft gezegd. Je mag niet voor andere doeleinde je tablet gebruiken. Niet dat ik ook niet doe, maar goed." Ze keek even naar Sky en keek toen naar Wyatt. "Wow dat is heftig. Hoe gaat het nu met je vader?" Ze dacht na over haar vakantie. "Ik heb een leuke vakantie gehad. Ik ben met mijn stiefvader, moeder en Flo een weekje naar de Efteling geweest, Matthew ging met vrienden naar Portugal en Emma ging met haar vriend een weekje naar Londen. Dus besloten we om ook lekker een weekje weg te gaan en ik ben nog een weekend naar Emma geweest. En vooral veel gewerkt. Maar dat was het eigenlijk wel."

12 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:16 pm

Kirst122

avatar
Ella
Ella keek weer naar Sky en keek toen weer naar Wyatt. "Zoals Clary zegt, dat is heftig. Hopelijk gaat het nu beter met hem. Wens hem inderdaad maar beterschap." Ze deed haar jasje even goed en hoorde de vakantie verhalen van de andere. "Ik ben naar Duitsland geweest, twee weken. Familie van mijn moeder bezocht. Met Arne ben ik ook een paar dagen naar Ameland geweest, ons vaste broer en zus vakantie. Met Louisa ben ik gaan winkelen en ik ben met Steve op vakantie geweest naar Noorwegen. Dat was echt super vet. En een paar optredens gehad met de band." En ze glimlachte. Ze had een rustige vakantie gehad en keek toen even naar David die nog steeds met zijn tablet bezig was. "Zeg doe dat ding eens weg en doe eens sociaal."

13 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:19 pm

Kirst122

avatar
David
David keek even nijdig naar Ella. Hij hoorde iedereen praten over de vakantie. Hij had op zich wel een leuke vakantie gehad. Hij had veel dingen gedaan met zijn tante, maar hij was niet op vakantie geweest. "Ik ben naar Hij gelooft in Mij geweest met mijn tante en met mijn zusje naar de dierentuin. Maar ik ben niet op vakantie geweest. Met mijn broer ben ik ook naar de film geweest, ben alleen de naam vergeten van de film." Hij deed met een zucht zijn tablet weer in zijn tas en keek even naar Wyatt. "Dat is klote man, hopelijk komt je vader er snel weer boven op."

14 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:25 pm

Moonlight

avatar
Wyatt

"Men, maak je niet druk om mijn pa. Die staat inmiddels alweer om vijf uur de koeien te melken.
Maak je eerder druk om mijn vakantie die door me neus wordt geboord en het feit dat ik alle doodleuke vakantie verhalen moet aanhoren, terwijl ik lekker stallen stond uit te mesten en koeien stond te melken en weet ik wat allemaal. Oke, ik heb wel wat leuke dingen gedaan maar zat veel en veel liever in Bangkok. Dus ik wil geen vakantieverhalen meer horen of ik ga heel hard huilen."

15 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:28 pm

Kirst122

avatar
Clary
Clary trok haar wenkbrauwen omhoog maar ze hield haar mening gauw voor zich. Ze had een weddenschap met haar broer. Als ze een maand lang geen onsubtiele dingen zou zeggen, zou hij haar meenemen naar Moeder Ik wil bij de revue van de winter. Ze beet op haar lip en zag Ella even bedenkelijk kijken. "Misschien moeten we zo maar naar het lokaal." Zei ze toen. Ze haalde diep adem, het was haar nu gelukt. Hoe lang zou ze dit gaan volhouden? Haar broer had gezegd dat ze het nooit zou kunnen, Clary zei dat ze het wel moet kunnen. "We hebben intro toch eerst?"

16 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:30 pm

Kirst122

avatar
Ella
Ella keek even naar Clary. Het verbaasde haar dat er geen opmerking uit kwam. Ze haalde even haar schouders op, er zou vast wel een reden achter zitten. "Ja we moeten zo naar het lokaal en ja we hebben eerst nog intro." Ella keek even naar David die zijn tablet had weggedaan. Ze wisten allemaal hoe het thuis was, dus het verbaasde haar niet dat hij weinig gedaan had in de vakantie. Ze vond het sneu voor hem, maar hem helpen kon ze niet. Ella hoorde haar mobiel afgaan en zag dat ze een app van haar moeder had die haar veel plezier wenste en nog een berichtje van Steve die haar ook veel plezier wenste en dat er een romantisch etentje op het menu stond bij hun thuis, als ze terug kwam. Ze glimlachte en stopte hem weg. "Zullen we zo gaan dan?"

17 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:44 pm

Moonlight

avatar
Lorian

Lorian knikte. "Geef me twee tellen. Dan kan ik Jay en Sky gedag zeggen." Ze liep samen met Jay mee naar de uitgang. Ze had inmiddels Sky wel weer in de maxicosi gelegd. Ze knuffelde Jay even. Ze moest moeite doen om niet te huilen. Het liefst stapte ze weer in de auto en reed ze mee naar huis. Ze liep snel weer terug. "Zullen we maar gaan?" Ze slingerde de rugzak op de rug.

18 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 7:47 pm

Moonlight

avatar
Camille

"Naja, zeg! Mag ik geen eens vertellen hoe mijn vakantie was. Doe gewoon je oren dicht dan hoor je niks." Ze zag de kwade blik van Wyatt maar negeerde hem. "Dus even snel voordat Wyatt gaat meppen. Ik ben lekker naar Turkije geweest voor twee weken. Volop zon. Genieten!" Ze deed snel een paar stappen van Wyatt vandaan. Ze tilde de tas op van tafel. "Vooruit dan maar!"

19 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 8:09 pm

Kirst122

avatar
Clary
Clary zag Lorian terug komen en knuffelde haar stevig. "Het is zwaar dat snap ik. Je went er vanzelf aan." Ze glimlachte naar Lorian. "Misschien kunnen we na school lekker winkelen met de dames en dan kun je iets leuks voor Sky kopen. Vind hij vast wel leuk." Ze keek even naar Wyatt en keek hem aan. Ze hield haar mening weer voor zich, het kostte haar zoveel moeite. Ze keek even naar David die op stond en alvast vooruit liep. Ze keek toen weer naar Wyatt. "Heb je echt niks leuks gedaan verder?"

20 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 8:11 pm

Kirst122

avatar
Ella
Ella keek naar Camille. "Camille, pas nou op met wat je zegt." En ze rolde met haar ogen en keek toen naar Lorian. "Kom je gaat een hele leuke dag beleven. We hebben echt super leuke vakken en we mogen ons nu al inschrijven voor de workshops van professionals. We gaan er iets leuks van maken." En ze pakte de hand van Lorian stevig vast en kneep er in en liet toen los. Haar blik ging naar Clary, de vraag van Clary was goed bedoeld maar misschien reageerde Wyatt er wel helemaal niet goed op. "Kom dan lopen we achter David aan."

21 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 8:16 pm

Moonlight

avatar
Lorian

Lorian zuchtte en wreef in de ogen. Lorian knikte. "I know. I know. Maar je kleintje voor het eerst de hele dag alleen laten, ook al is het mij papa, is zwaar." Ze zuchtte. "Oke, laten we gaan. En ik zal even kijken of ik mee ga vanmiddag. Ik weet niet hoe laat we klaar zijn en had beloofd om Jay een beetje betijds af te lossen." Ze liep achter de andere aan naar het juiste lokaal.

22 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 8:19 pm

Moonlight

avatar
Wyatt

Hij zag Camille opkijken naar Clary. "Ik ben niet bang voor Wyatt. Alles behalve!", hoorde die der antwoorden. 'Zal je wel moeten wezen." en zette dreigend een paar stappen naar de toe. "Heey! Mag ik niet gezellig mee? Gaan we milkshake halen ofzo? Ik verlang naar een milkshake." Hij haalde ze schouders op. "Jawel, maar.. Niks leukers dan naar Bangkok. Ik baal gewoon. En je kent me. Voor overdrijven haal ik 10en."

23 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 9:30 pm

Kirst122

avatar
Clary
"Kijk maar wat je doet Lorian. Ik snap het als je liever naar je zoontje toe gaat. Als ik een keer kan oppassen moet je het zeggen he. Ik doe het graag." En ze glimlachte en keek naar Wyatt. "Haha tuurlijk mag je mee. David ga jij ook mee?" Ze keek naar Wyatt en knikte begrijpelijk. "Milkshake? Zei er iemand milkshake? Ik ben er dol op." Ze had er nu al zin en luisterde naar wat Wyatt vertelde. "Ja klopt, daar haal jij heel makkelijk een tien voor." En ze gaf hem een por in zijn zij.

24 Re: Musicalschool op vr jan 16, 2015 9:32 pm

Kirst122

avatar
David
David keek op toen er iets gevraagd werd. "Uhm ja moet even kijken. Ik moet Alice brengen naar paardrijden, heb ik met me pa afgesproken en ik ga bij mijn tante eten." Hij zuchtte diep. Niet lang daarna kwamen ze aan bij het lokaal. Hij liep naar binnen en begroette hun mentor meneer Melchers. Hij ging op zijn plekje bij het raam zitten en keek naar buiten. Hij hoorde iets over een milkshake en over overdrijven. "Wyatt is daar inderdaad ook een professional in. Kunnen we ons voor dat vak inschrijven?" En hij begon te lachen.

25 Re: Musicalschool op za jan 17, 2015 11:32 am

Moonlight

avatar
Lorian

Lorian knikte. "Ik zal kijken, misschien ga ik alleen mee een milkshake halen als we niet zo laat uit zijn. Misschien zijn we wel heel vroeg klaar en ga ik gewoon mee." Lorian grijnsde. "Ik zal het onthouden, mochten we geen oppas kunnen vinden." Ze liep het klaslokaal in. Verschillende klasgenootjes kwamen er begroeten en vragen hoe het met Sky was. Ze had zich hier al op voorbereid.

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 3]

Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum